Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
7 C
Chios

Social

«Στη θέση των υγειονομικών εμβολιάζονται μέλη του Δ.Σ. του Σκυλιτσείου»

Τον εμβολιασμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου στη θέση των υγειονομικών του Σκυλιτσείου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χίου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΣΝΟΧ αναφέρει ότι το φιάσκο της κυβέρνησης και της διοίκησης του Σκυλιτσείου συνεχίζεται καθώς την Παρασκευή, τελευταία μέρα εμβολιασμού για το ιατρονοσηλευτικό, μιας και από το Σάββατο ξεκινά ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85 ετών, προσωπικό των νοσοκομείων αντί να εμβολιαστούν οι υγειονομικοί εμβολιάζονται τα μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Αναλυτικά ανακοίνωση του ΣΕΣΝΟΧ:

Πριν  ακόμα στεγνώσει το μελάνι από τις χθεσινές καταγγελίες του ΔΣ του σωματείου για την ανεπάρκεια των εμβολίων στο νησί, ήρθε η επιβεβαίωση.  Για άλλη  μια φορά κυβέρνηση και διοίκηση μας έδειξαν πόσο «στηρίζουν» τα δημόσια νοσοκομεία και τους εργαζόμενους σε αυτά.

Το  φιάσκο κυβέρνησης και διοίκησης  Νοσοκομείου Χίου συνεχίζεται και σήμερα, με τον εμβολιασμό των διορισμένων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.

Σήμερα τελευταία μέρα εμβολιασμού για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων , -αφού από αύριο  ξεκινάει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού άνω των 85-, αντί να εμβολιαστούν ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Νοσοκομείο, ΕΚΑΒ- Κέντρα Υγείας κλπ), εμβολιάζονται τα διορισμένα μέλη της κυβέρνησης στο ΔΣ  , οι όποιοι δεν έχουν καμία φυσική Παρουσία στο νοσοκομείο.

Έτσι, ενώ τα μέλη του Δ.Σ χωρίς ντροπή ανεβάζουν και φωτογραφίες στο διαδίκτυο καμαρώνοντας για την αναξιοκρατία Κυβέρνησης και διοίκησης, το υγειονομικό  προσωπικό, σαν «δεύτερης» κατηγορίας άτομα, προτρέπονται να γραφτούν στην πλατφόρμα εμβολιασμού.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι  «Αιδώς Αργείοι» .

Απαιτούμε την άμεση  εμβολιαστική κάλυψη όλων των εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες υγείας του νησιού,  σύμφωνα με τα αμιγώς επιστημονικά κριτήρια χωρίς να υπεισέρχονται άλλοι παράγοντες.

Από χειροκροτήματα και κροκοδείλια δάκρυα χορτάσαμε.

Περισσότερα Νέα

Διαδικτυακή συνάντηση της Συμμαχίας Αξιών με το Τοπικό Συμβούλιο Θυμιανών

Συνεχίζει τον ανοικτό διάλογο με όλες τις Κοινότητες της Χίου η Συμμαχία Αξιών. Έτσι, μετά τις...

Δριμύ «κατηγορώ» των αντιπολιτεύσεων κατά της δημοτικής αρχής για τις 93 προσλήψεις «εξπρές» στην Καθαριότητα

Δριμύ «κατηγορώ» σε βάρος της Δημοτικής Αρχής για την πρόσληψη 93 ατόμων στην Υπηρεσία Καθαριότητας...

Να κρατήσουν τα παιδιά σπίτι καλεί τους γονείς του Μουσικού Σχολείου ο Σύλλογος Γονέων

Μετά την ανακοίνωση κρούσματος κορονοϊού σε μαθητή του Μουσικού Σχολείου Χίου, ο Σύλλογος Γονέων και...