Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020
15 C
Chios

Social

Στη “μάχη του σταυρού” για τις ευρωεκλογές η Μαρία Σπυράκη

Επίσκεψη στη Χίο πραγματοποιεί η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ Μαρία Σπυράκη,  ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. «Η Χίος έχει όλες τις δυνατότητες να αναπτυχτεί βασιζόμενη στη ναυτιλία, τη  μαστίχα και τον τουρισμό, με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είπε χαρακτηριστικά  η ευρωβουλευτής που είχε συνάντηση με παραγωγικούς φορείς αλλα και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη.

Η ίδια κάλεσε τους πολίτες της Χίου να προσέλθουν στις κάλπες του Μαίου, επιλέγοντας  αυτούς που είναι ικανοί και έχουν τα προσόντα να εκπροσωπήσουν την Χίο αλλα και την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Όργανα.

«Μην αφήσετε τους άλλους να διαλέξουν για εσάς» είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι στις ευρωεκλογές στις 26 Μαίου οι πολίτες μπορούν να βάλουν μέχρι και 4 σταυρούς στους υποψήφιους της προτίμησης τους.

Περισσότερα Νέα

Επιστολή – έκκληση Μπουγδάνου σε Κεραμέως – Πλακιωτάκη για το Μαθητικό Οικοτροφείο Οινουσσών

Παρέμβαση των Υπουργών Παιδείας, Ν.Κεραμέως και Ναυτιλίας, Γ.Πλακιωτάκη ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, προκειμένου...

Από το Υπουργείο μέσω…Δήμου στην Περιφέρεια η ενίσχυση για τα εξωτερικά ιατρεία των ΚΥΤ

Με έξοδα του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου αναμένεται να συνεχιστεί η λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων...

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Κάποιοι πορεύονται με αλισβερίσι και πολιτικές σκοπιμότητες»

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου: «Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και πυκνώνουν  εξακριβωμένες πληροφορίες για σωρεία ενεργειών και...