Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020
17 C
Chios

Social

Στη Χίο ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες του Ισραήλ (vid)

Την αγορά του Ισραήλ, η οποία είναι ήδη ανοιχτή για τη Σάμο επιχειρεί να διευρύνει και να ανοίξει η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αντιπροσωπεία της οποίας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Ν.Νύκτα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Τελ Αβίβ και είχε συναντήσει με πράκτορες και φορείς.

Όπως λέει ο κ. Νύκτας οι Ισραηλινοί αγαπούν και επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους και στο πλαίσιο αυτό έγιναν παρουσιάσεις των νησιών του Β.Α Αιγαίου. Ετσι μέσα στις επόμενες μέρες ένα από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Χώρα θα επισκεφτεί και θα ξεναγηθείς τη Χίο με στόχο να την εντάξει στα πακέτα διακοπών του.

Παράλληλα ο κ. Νύκτας ανακοίνωσε ότι την προσεχή Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των Αντιπεριφερειάρχων Τουρισμού με τον Υπουργό κ. Θεοχάρη και την Πρόεδρο του ΕΟΤ Α.Γκερέκου, με στόχο την εξειδίκευση των δράσεων που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να διεκδικεί αυξημένο κονδύλι ύψους 2.000.000€ για την τουριστική αναβάθμιση και προώθηση των νησιών.

Περισσότερα Νέα

Καταβάλλονται αύριο οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ. 1737€ για τη Χίο

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης   επισπεύδει την πληρωμή των αποζημιώσεων από τον...

Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για το επίδομα των 800€

Από την Τετάρτη 1η Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τους εργαζομένους των επιχειρήσεων που είτε...

Σταθερή και ικανοποιητική η κατάσταση υγείας του 40χρονου

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο, σταθερή και ικανοποιητική είναι η κατάσταση...