Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019
18.2 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτισμός

Social

Στα σκαριά η ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Σχολείων Β΄Θμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου

Στα σκαριά είναι η ίδρυση και λειτουργία «Συλλόγου Φίλων & Αποφοίτων Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου», πρόταση που κατατέθηκε στο πλαίσιο του πρόσφατου Παμβρονταδουσιακού Συνεδρίου και υιοθετήθηκε από το νέο Τοπικό Συμβούλιο Βροντάδου.

Σκοποί ενός τέτοιου Συλλόγου μπορεί να είναι :
• Η διατήρηση, σύσφιξη και ανάπτυξη σχέσεων πνευματικής επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του.
• Η ανάπτυξη πρωτοβουλιών σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τα Μαθητικά Συμβούλια του Γυμνασίου, του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Βροντάδου, τις Αρχές και τα Πολιτιστικά Σωματεία του τόπου μας, που θα αποβλέπουν: στη διαρκή βελτίωση και εκσυγχρονισμό των κτιριακών υποδομών, του εκπαιδευτικού υλικού και στην υποστήριξη του εκπαιδευτικού ρόλου των σχολείων, στη διεύρυνση και βελτίωση του επιπέδου εμπέδωσης στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων  και  στη διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Η πρώτη συνάντηση για την συζήτηση, την έγκριση του καταστατικού και τον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής θα γίνει την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της πτέρυγας «Σταμάτιος Κριμιζής».  Άξίζε ινα σημειωθεί ότι η 3η Νοεμβρίου είναι και η «γενέθλιος» ημέρα για την λειτουργία του «Ανδρεάδειου Γυμνασίου».

Περισσότερα Νέα

Εγκαινιάζονται με Ιμπαγάσα τα γραφεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Χίο

Τα εγκαίνια των γραφείων της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χίο σε συνεργασία με το...

Μεγαλομανία, καθωσπρεπισμός των δήθεν αρίστων, ρατσισμός και πολλή δόση «νόμος και τάξη»

Από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης ,βλέπουμε να χρησιμοποιείται η   κυβερνητική πλειοψηφία και να...

Το διαθέσιμο εισόδημα για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους θα δούμε να βελτιώνεται εντός του 2020

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης. Αναφερόμενος...