Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
13 C
Chios

Social

Στα 5 καλύτερα βιβλία φαντασίας ο Ινάρι της Λίλας Κίσσα-Φραγκομίχαλου

Ανάμεσα στα 5 καλύτερα βιβλία φαντασίας από Έλληνα συγγραφέα για το 2019 αναδείχτηκε ο «Inari: Ο δράκος με τις επτά καρδιές», ένας μύθος ιαπωνικής έμπνευσης με συγγραφέα και εικονογράφο τη Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου. Το αποτέλεσμα προέκυψε με ψηφοφορία του αναγνωστικού κοινού για τα «Βραβεία Έβερλι – Ελληνικά Βραβεία του Φανταστικού», τα οποία έχουν ως στόχο την ανάδειξη και βράβευση των έργων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων φανταστικής λογοτεχνίας που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Το εικονογραφημένο βιβλίο φαντασίας «Inari: Ο δράκος με τις επτά καρδιές» εκδόθηκε  για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2019 και σε δεύτερη έκδοση τον Φεβρουάριο του 2020. Για τη Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου, που δημιουργεί εδώ και μια δεκαετία στη Χίο με την Angel Eyes fantasy art, αυτή η διάκριση συμπίπτει με το νέο της μυθιστόρημα που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Το δάσος που βρυχάται». Ζητήστε τα στα βιβλιοπωλεία ή στο angeleyes.gr.

Περισσότερα Νέα

Βήμα στους νέους με ερωτηματολόγιο από την «Συμπαράταξη Πολιτών»

Η περιφερειακή παράταξη Βορείου Αιγαίου δίνει βήμα στους νέους 17 έως 39 ετών μέσω ερωτηματολογίου...

Επέλεξαν να μην διασφαλίσουν την δημόσια υγεία

Της Ευαγγελίας Μανιτσούδη, εκπαιδευτικού, μέλους ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χίου: Ξανά  κλεισμένοι, στο σπίτι με...

Πειρατεία σε δεξαμενόπλοιο στη Νιγηρία – Όμηροι τρεις Έλληνες ναυτικοί

Καλά στην υγεία τους είναι οι πέντε Έλληνες ναυτικοί, στο πλοίο των οποίων – εφοδιαστικό...