Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
33 C
Chios

Social

Στ.Κάρμαντζης: «Πολιτική κατρακύλα των Μ.Βουρνού-Π.Καμπούρη»

Απάντηση στις δηλώσεις Μ.Βουρνού και Π.Καμπούρη για το γήπεδο του Εφήβου εξέδωσε ο Δήμαρχος, Στ.Κάρμαντζης, στην οποία αναφέρει:

Η σημερινή συνέντευξη των κυρίων Βουρνού – Καμπούρη προκαλεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη θλίψη για το φθηνό τρόπο συμπεριφοράς και αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή για ακόμα μία φορά.

Τα όσα ειπώθηκαν δεν αντέχουν καμία μα καμία κριτική και σχολιασμό, διότι καταδεικνύουν περίτρανα την πολιτική κατρακύλα τους, αλλά και τον πανικό τους για το θετικό τρόπο διοίκησης του Δήμου μας.

Τα όσα αόριστα ελέχθησαν για δήθεν παρεμβάσεις συγγενικών προσώπων στη λειτουργία των Νομικών Προσώπων και του Δήμου, μόνο γέλωτα προκαλούν,  φέρνοντας στο νου μας εικόνες παιδιών που παίζουν στις παραλίες με τα κουβαδάκια τους.

Αν έχετε κύριοι κάτι επιλήψιμο και κολάσιμο να καταγγείλετε, να το πράξετε, εδώ και τώρα, αλλιώς σιωπήστε, γιατί είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνετε….

Περισσότερα Νέα

Νέος Διοικητής στη ΒΙΑΛ ο Παναγιώτης Κιμουρτζής

Ο Παναγιώτης Κιμουρτζής αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ. Ο κ.Κιμουρτζής, κατόπιν...

Νεαρός Ιρακινός βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι

Κρεμασμένος βρέθηκε νεαρός Ιρακινός σε χωράφι κοντά στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Το πτώμα του άτυχου νέου,...

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου με έμφαση στα κουαρτέτα (vid)

Μετά από την πιο παράξενη άνοιξη των τελευταίων ετών,  το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στην...