Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Στ.Κάρμαντζης: «Είμαστε αμετακίνητοι στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου» (vid)

Ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, μετά την σύσκεψη στο Μαξίμου παρουσία των Υπουργών Μετανάστευσης Ν.Μηταράκη, Επικρατείας, Γ.Γεραπετρίτη, του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ.Πέτσα, του Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου και των Δημάρχων, μιλώντας στην «Πατρίδα» επανέλαβε πως ο ίδιος στάθηκε στην απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή επιστροφές, φύλαξη θαλασσίων συνόρων, κλείσιμο της ΒΙΑΛ και ένα κέντρο 500 ατόμων μόνο για καταγραφή και ταυτοποίηση.

«Εμμένουμε στις απόψεις μας στα θέματα της Χίου. Ζητούμε λύσεις σύμφωνα με τα προεκλογικά υποσχεθέντα. Όλα αυτά βρίσκονται σε επεξεργασία και θα συναντιόμαστε σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βρίσκουμε λύσεις».

Παράλληλα, τόνισε πως «κάθε συζήτηση και διάλογος είναι θετικός όμως είμαστε αμετακίνητοι στις απόψεις μας και προσδοκούμε λύσεις», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν μπήκαμε σε διαδικασία συζήτησης για περιοχή δομής».

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...