Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

Σεργιάνι σε Φραγκοβούνι και Μαρουλού από το “Περιπατείν”

Ο Φυσιολατρικός Περιπατητικός Πολιτιστικός Όμιλος Χίου “Περιπατείν” διοργανώνει σεργιάνι στο Φραγκοβούνι και στη Μαρουλού.

Η δράση διοργανώνεται με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Καρδαμύλων, του Προοδευτικού Ομίλου Λαγκάδας και του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Σημείο συνάντησης είναι το Ιωνικό Κολυμβητήριο στις 10:30 π.μ.

Θα περάσουμε από την Αγία Αναστασία, τον Άγιο Γεώργιο τον Τραχύ της οικογένειας Ράλλη και θα καταλήξουμε στη Μαρουλού, στον Άγιο Τρύφωνα των Αγελάστων. Στο αρχοντικό της Μίτσης Απέσσου θα απολαύσουμε μια σύντομη γαστρονομική παρουσίαση της μεθόδου κατασκευής των Χιώτικων γλυκών κουταλιού από το Στέφανο Παληό, της βιοτεχνίας των «Γλυκών της Θείας Ευαγγελίας.

Επιστρέφουμε στον Άγ. Γεώργιο τον Τραχύ και ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ πάμε στο Μέγα Λιμνιώνα μαζί με τους φιλοξενούμενους μας, για φαγητό με τη συνοδεία ορχήστρας ζωντανής μουσικής“, είναι το πρόγραμμα του σεργιανιού σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τηλέφωνο συμμετοχής

Δώρα Σαββοπούλου 6979719691

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...