Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
20.8 C
Chios

Social

Σε πλήρη λειτουργία από τη Δευτέρα το Ιωνικό Κολυμβητήριο

-Τι ισχύει με αποδυτήρια, χρήση μάσκας, συνοδούς και βεβαιώσεις

Σε πλήρη λειτουργία τίθεται από την προσεχή Δευτέρα το Ιωνικό Κολυμβητήριο τόσο για τους αθλητές όσο και για το κοινό ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Covid-19 που προβλέπονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού βρίσκονται σε ισχύ.

Σύμφωνα με αυτά ο κάθε χρήστης θα πρέπει να φέρει μαζί του βεβαίωση ότι δεν εμφανίζει συμπτώματα κορονοϊού, οι αθλητές να εκδώσουν κάρτα υγείας αθλητή ενώ το κοινό θα συμπληρώνει κάθε εβδομάδα το δελτίο καταγραφής αθλούμενου. Χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δε θα επιτρέπεται η είσοδος. Η πλήρης καταγραφή των στοιχείων των αθλουμένων κατά την είσοδο και έξοδο είναι υποχρεωτική, ώστε σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση.

Παράλληλα, όπως ενημερώνει το Νομικό Πρόσωπο, τα αποδυτήρια όλων των αθλητικών χώρων θα παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Τέλος, δεν επιτρέπεται η παραμονή κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε συνοδούς-γονείς. Η χρήση μάσκας στους κοινόχρηστους χώρους είναι υποχρεωτική για όλους.

Επιπλέον, για την εγγραφή στα τμήματα κολύμβησης είναι απαραίτητες οι βεβαιώσεις υγείας από καρδιολόγο ή παθολόγο για τους ενήλικες, παιδιάτρου για τα παιδιά και δερματολόγου για όλους.

Τα έντυπα για τον COVID-19 μπορείτε να τα βρείτε στο site του ΝΠΔΔ: www.npddchios.gr ,στους χώρους άσκησης του ΝΠΔΔ και στις γραμματείες των ομάδων.

Περισσότερα Νέα

Τιμή στους ήρωες του 1940 (pics)

Τιμή στους ήρωες του 1940 απέδωσε και η Χίος ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου...

«Ισχυρό το μήνυμα του 1940, παρά την πανδημία του κορονοϊού» (vid)

«Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να επηρεάζει την επέτειο του εορτασμού του «ΟΧΙ» όμως το...

«Ενωμένοι οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν» (vid)

«Ενωμένοι και μακριά από τους διχασμούς οι Έλληνες καταφέρνουν και ξεπερνούν τα εμπόδια» αναφέρει στο...