Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
30 C
Chios
  • Αρχική
  • Αθλητισμός

Social

Σε κρίσιμη καμπή ο ΝΟΧ, κάλεσμα στήριξης σε κοινωνία και αρχές

Κάλεσμα στην τοπική κοινωνία αλλά και στις τοπικές αρχές να βρεθούν κοντά στο Ναυτικό Όμιλο Χίου, το μεγαλύτερο ναυταθλητικό σωματείο του Αιγαίου απεύθυνε η διοίκηση του, τα μέλη της οποίας αναγνώρισαν  ότι το σωματείο διανύει μια κρίσιμη καμπή στην 90χρονη ιστορίας του.

Με τον Γιάννη Αναδιώτη να εμμένει στην παραίτηση του το σωματείο οδεύει σε Γενική Συνέλευση και εκλογές, με μειωμένο όμως ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Το παρόν συμβούλιο παραχώρησε την Τετάρτη 10 Ιουλίου συνέντευξη τύπου επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 18.00.

«Ο ΝΟΧ  είναι διαχρονικά ο πρεσβευτής της Χίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και θα πρέπει ο κόσμος να έρθει κοντά» είπαν χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης, κάνοντας και έναν απολογισμό των δράσεων τα τελευταία 2 χρόνια. Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν σωρευμένα οικονομικά προβλήματα, μιας και οι απαιτήσεις για την ανδρική ομάδα και την παρουσία της στην Α1 είναι μεγάλες, ο Σ.Καλαργυρός τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή το κυριότερο είναι το διοικητικό ζήτημα.

«Το μοντέλο όπως είναι τώρα δεν μας βοηθάει να πάμε παρακάτω» είπε χαρακτηριστικά, με τα μέλη της διοίκησης να ξεκαθαρίζουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τη Γενική Συνέλευση και τη νέα Διοίκηση.

Περισσότερα Νέα

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό...

Καλό ταξίδι κ. Μιχάλη, με την «τελευταία σου ερώτηση»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Διοματάρης, ένας από τους...

Όχι κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους

Έκκληση στους πολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί η Πόλη και τα Χωριά όσο...