Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
20 C
Chios

Social

Σε κρίσιμη καμπή ο ΝΟΧ, κάλεσμα στήριξης σε κοινωνία και αρχές

Κάλεσμα στην τοπική κοινωνία αλλά και στις τοπικές αρχές να βρεθούν κοντά στο Ναυτικό Όμιλο Χίου, το μεγαλύτερο ναυταθλητικό σωματείο του Αιγαίου απεύθυνε η διοίκηση του, τα μέλη της οποίας αναγνώρισαν  ότι το σωματείο διανύει μια κρίσιμη καμπή στην 90χρονη ιστορίας του.

Με τον Γιάννη Αναδιώτη να εμμένει στην παραίτηση του το σωματείο οδεύει σε Γενική Συνέλευση και εκλογές, με μειωμένο όμως ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Το παρόν συμβούλιο παραχώρησε την Τετάρτη 10 Ιουλίου συνέντευξη τύπου επισημαίνοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 18.00.

«Ο ΝΟΧ  είναι διαχρονικά ο πρεσβευτής της Χίου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και θα πρέπει ο κόσμος να έρθει κοντά» είπαν χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης, κάνοντας και έναν απολογισμό των δράσεων τα τελευταία 2 χρόνια. Αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν σωρευμένα οικονομικά προβλήματα, μιας και οι απαιτήσεις για την ανδρική ομάδα και την παρουσία της στην Α1 είναι μεγάλες, ο Σ.Καλαργυρός τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή το κυριότερο είναι το διοικητικό ζήτημα.

«Το μοντέλο όπως είναι τώρα δεν μας βοηθάει να πάμε παρακάτω» είπε χαρακτηριστικά, με τα μέλη της διοίκησης να ξεκαθαρίζουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τη Γενική Συνέλευση και τη νέα Διοίκηση.

Περισσότερα Νέα

Συλλυπητήρια του Στ.Κάρμαντζη για την απώλεια του Τ.Φούτσου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Χίου, Στ.Κάρμαντζης για την απώλεια του Τ.Φούτσου: Ο Δήμαρχος Χίου κ....

Η ΕΛΜΕ Χίου αποχαιρετά τον Τάσο Φούτσο

Ψήφισμα της ΕΛΜΕ Χίου για την απώλεια του Αναστάσιου Φούτσου: Το ΔΣ της  ΕΛΜΕ Χίου εκπροσωπώντας...

Νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς: Παράταση του ορίου 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις

Παρατείνεται έως 31 Αυγούστου το όριο των 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και...