Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
11 C
Chios

Social

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου για τον «Λέανδρο»

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Χίου ενόψει της κακοκαιρίας «Λέανδρος» που αναμένεται να φέρει έντονα φαινόμενα και χιονοπτώσεις τις επόμενες μέρες στο νησί μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης  Μανδάλας συγκάλεσε σύσκεψη χωρικών αντιδημάρχων σήμερα το μεσημέρι (15/1) στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου στα Θυμιανά προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος συντονισμός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία. Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ομηρούπολης –Δ.Ε.Καρδαμύλων Σιδερής Ντομάτας, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Μαστιχοχωρίων Ανδρέας Βεργίτσης και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Αμανής Κυριάκος Ζωάνος. Με τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Ε.Χίου Γεώργιος Μπελέγρης και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε.Ιωνίας Γεώργιος Κλιαμενάκης.

Επιπροσθέτως, έγιναν επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τη διάθεση ανθρώπινου δυναμικού και μηχανολογικού εξοπλισμού (μηχανήματα έργου και οχήματα) ώστε να σπεύσουν ταχύτατα σε περίπτωση που χρειαστεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού. Τα μηχανήματα έργου κατανεμήθηκαν σε Βόρεια (Αμανή και Ομηρούπολη-Καρδάμυλα) , Νότια, Κεντρική Χίο.

Περισσότερα Νέα

Επικοινώνησε με μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε...

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...