Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
24.9 C
Chios

Social

Σ.Μιχαηλίδης: «Στην κρίση των Χιωτών οι θέσεις του Υπουργείου για το αεροδρόμιο»

Oλοκληρώθηκε η συζήτηση στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή του Βουλευτή Χίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Σταύρου Γ. Μιχαηλίδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος για το Υπουργείο Υποδομών αφορούσε το πρόβλημα που είχε αποκαλύψει προσφάτως ο Βουλευτής, την έλλειψη πιστοποίησης της λειτουργίας του αεροδρομίου της Χίου καθώς και τις απαράδεκτες συνθήκες αναμονής και αναχώρησης των επιβατών λαμβανομένης υπόψη της ταυτόχρονης αναχώρησης δύο πτήσεων, οι οποίες κατά τη θερινή περίοδο οι βραδινές πτήσεις θα αυξηθούν σε τρεις ταυτοχρόνως.

Η Υφυπουργός κα Αλεξοπούλου παραδέχτηκε ότι το αεροδρόμιο της Χίου στερείται πιστοποίησης, επέμεινε όμως ότι η αναχώρηση δύο ή τριών ταυτόχρονα πτήσεων δεν προκαλεί ταλαιπωρία για τους επιβάτες ούτε επηρεάζει την ασφάλειά τους εκ του γεγονότος όπως υποστήριξε ότι η αίθουσα αναχωρήσεων είναι επαρκής καθώς καλύπτει 370 τμ.

Αφήνεται στην κρίση των συμπατριωτών μας οι θέσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και πόσο υπολογίζει η πολιτική ηγεσία την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των επιβατών.

Περισσότερα Νέα

Ποινικές ευθύνες Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών στα Τέμπη (vid)

Ο Βουλευτής Χίου Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης από το βήμα της Βουλής στις 11 Απριλίου αναφέρθηκε...

Ξεκινά από Δευτέρα η αντιπυρική περίοδος

Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από...

Μαλαφής σε Κάρμαντζη: Τα έργα δεν έχουν ανάγκη πατρότητας

Ανακοίνωση του Δημάρχου Χίου, Γιάννη Μαλαφή, στις δηλώσεις του Σ.Κάρμαντζη για τον Δημοτικό Κήπο: Πράγματι ο...