Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
26 C
Chios

Social

«Το φιλί της ζωής» στο ΝΟΧ από το Δήμο Χίου (vid)

Έκκληση και κάλεσμα του Δημάρχου σε όσους "βοηθήθηκαν" απο το ΝΟΧ να στηρίξουν την ομάδα

«Το φιλί της ζωής» στο Ναυτικό Όμιλο της Χίου δίνει ο Δήμος της Χίου προκειμένου το ιστορικό σωματείο να μπορέσει να αγωνιστεί και την επόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία στο πόλο των ανδρών εκπροσωπώντας τη Χίο και συνεχίζοντας την 40χρονη παρουσία του.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης στα πλαίσια συνέντευξης τύπου το μεσημέρι της Τρίτης πλαισιωμένος από τη διοίκηση του Ομίλου, ο Δήμος θα ενισχύσει οικονομικά το ΝΟΧ ώστε το μεγαλύτερο βάρος του, που είναι τα έξοδα μετακίνησης, να καλυφτούν.  «Μέσα από σύννομες διαδικασίες ο Δήμος θα σταθεί έμπρακτα  στο πλευρό του ΝΟΧ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμαντζης, καλώντας παράλληλα τον κόσμο αλλά και όσους «βοηθήθηκαν» από τη δράση τους  σ το ΝΟΧ να στηρίξουν την ομάδα σε αυτή την προσπάθεια.

 Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ομίλου Δ.Σκαπινάκης ευχαρίστησε το Δήμο για τη στήριξη, διαβεβαιώνοντας ότι από την πλευρά τους θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε να εκπροσωπηθεί το νησί όσο το δυνατόν καλύτερα ενώ θα διεκδικήσουν και μια σειρά από διοργανώσεις ώστε να βοηθηθεί έτσι και η τοπική οικονομία.

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συμμετοχής του Ομίλου, ο κ. Σκαπινάκης διευκρίνισε ότι απαιτούνται περίπου 60.000€ για τις μετακινήσεις της ομάδας ενώ το συνολικό ποσό για τη συμμετοχή ανέρχεται στα 100.000€, με τη διοίκηση να έχει εξασφαλίσει εκτός από τη βοήθεια του Δήμου και τη στήριξη επιφανών ανδρών που πάντα στέκονται στο πλευρό της ομάδας.

Περισσότερα Νέα

Τέλος Σεπτεμβρίου παραδίδονται 6 παιδικές χαρές

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθούν 6 υπό ανάπλαση παιδικές χαρές, συγκεκριμένα στο σχολείο της...

Συνελήφθη για επικίνδυνους ελιγμούς με φορτηγό Ι.Χ.

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού κατηγορούμενου για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος...

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης η ΔΕΥΑΧ (vid)

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης των καταναλωτών μπαίνει και η ΔΕΥΑΧ,η οποία πλέον προσφέρει τη δυνατότητα...