Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
14 C
Chios

Social

«Το Δημοτικό Συμβούλιο παραβιάζει την Ελληνική Νομοθεσία» (vid)

'Ευθυνόφοβους' χαρακτήρισε τους επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων ο Δήμαρχος, με τον Γ.Καραβασίλη να μπαίνει στο στόχαστρο

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης σε δήλωση που έκανε στα τοπικά μέσα, στον απόηχο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα διαφάνειας.

Ο Δήμαρχος αφού απέδωσε τη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου σε λόγους προβολής   των επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων κατηγόρησε ουσιαστικά το Δημοτικό Συμβουλίου ότι παραβιάζει την σχετική νομοθεσία.  «Δυστυχώς, στο Δημοτικό Συμβούλιο για πολλοστή φορά αμφισβητείται η Ελληνική Νομοθεσία και δίκην Διευθυντηρίου Επανάστασης διατυπώνεται η επιθυμία καθορισμού νέων νόμων και κανόνων κατά παράβαση  της κείμενης νομοθεσίας του Ελληνικού Κράτους» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον χαρακτήρισε ευθυνόφοβους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι επέλεξαν να  απορρίψουν τις προτάσεις συνεργασίας, κάνοντας προσωπική επίθεση στον Γιάννη Καραβασίλη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι του είχε προτείνει να αναλάβει την αντιδημαρχία μεταναστευτικού και όποια άλλη αρμοδιότητα επιθυμεί με τον επικεφαλής της παράταξης «Χίος Μπροστά» να αρνείται.

Για μια ακόμα φορά τέλος ο Δήμαρχος κάλεσε όποιον έχει στοιχεία για αδιαφάνεια ή κακοδιαχείρηση να προσφύγει στη δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα. «Οι Δημότες μας γνωρίζουν πολύ καλά την προσπάθεια υπονόμευσης του έργου της Δημοτικής Αρχής από την αντιπολίτευση»  κατέληξε ο Δήμαρχος.

Περισσότερα Νέα

«Θα φύγει η χρονιά και οι μαθητές ακόμα δεν θα έχουν τάμπλετ» (vid)

Κριτική προς τη δημοτική αρχή σχετικά με την καθυστέρηση στην αγορά tablet στα σχολεία του...

75 rapid test σε κατοίκους των νοτιοχώρων (Ηχητικό)

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε την Πέμπτη στο Πυργί προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ για τον κορονοϊό...

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με αγάπη απο τα παιδιά του “Εργαστηρίου”

Το Χριστουγεννιάτικο περίπτερο τους έστησαν και φέτος τα παιδιά από το «Εργαστήρι ΑμεΑ» στην πλατεία...