Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
16 C
Chios

Social

«Θα μπω μπροστά με τις αποφάσεις θεσμικών οργάνων (vid)

Τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στη συγκέντρωση του Βροντάδου εξήγησε ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη επιτροπή δεν εκπροσωπεί θεσμικά όργανα και δεν μπορεί να τα υποκαταστήσει.

«Δεν ήταν λαϊκή συνέλευση αφού δεν συγκλήθηκε από το τοπικό συμβούλιο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμαντζης , κάνοντας λόγο για μετεκλογικές ανησυχίες ορισμένων.  Όσον αφορά το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων ο ίδιος τόνισε ότι θα πρέπει πρώτα απ΄’ όλα να προστατευθούν οι απλοί πολίτες και να μην μπλέξουν σε δικαστικές ή άλλες περιπέτειες, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος σαν Δήμαρχος  θα είναι παρών και θα μπει μπροστά στις όποιες κινητοποιήσεις. «Θέλει κινήσεις προσεχτικές και συντονισμένες σε αυτές ο Δήμαρχος Σ.Κάρμαντζης θα είναι μπροστά» είπε χαρακτηριστικά.

“ΟΧΙ” σε νέα συνάντηση με Μηταράκη

 Στο πλαίσιο αυτό και ώστε να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις την Δευτέρα συγκαλείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα σταλούν μηχανήματα στο «17»  ή όχι. Τέλος ο κ. Κάρμαντζης ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει  στη συνάντηση με τον Υπουργό μετανάστευσης και τα κυβερνητικά στελέχη, με δεδομένο ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι στα όσα έχουν ήδη ειπωθεί σε παλαιότερες συναντήσεις.

Περισσότερα Νέα

Επίδομα 800 ευρώ: Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο πότε αλλά και το πώς θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ απάντησε...

Κ.Μουτζούρης για μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης: Τα θετικά, τα αρνητικά και τα ακατανόητα

Το ισοζύγιο των ενεργειών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Μετανάστευσης καταγράφει με ανάρτησή του ο...

Δωρεά χιλιάδων μασκών από τον Αντώνη Φαράκλα

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Βρονταδούσης Αρχιμηχανικός της ναυτιλιακής εταιρείας Chartworld Shipping Corporation, ιδιοκτησίας...