Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
23.3 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

«Συμβόλαιο τιμής και αποφασιστικότητας» από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Σύμπραξη Δημιουργίας» παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σταμάτης Κάρμαντζης, σε εκδήλωση που έγινε στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Ομήρου, παρουσία υποψηφίων και συνεργατών του.

«Το πρόγραμμα μας είναι χειροπιαστό και είναι συμβόλαιο τιμής και αποφασιστικότητας με το Χιώτικο λαό» τόνισε ο κ. Κάρμαντζης επισημαίνοντας την κρισιμότητα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Απαντώντας στο ερώτημα «γιατί εμείς και όχι οι άλλοι»  ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε ένα πλήρες πρόγραμμα που ξεκινά από τις υποδομές και τον τουρισμό και ακουμπά την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνοντας προτάσεις όπως η δημιουργία γραφείου για τους νέους και γραφείο για τους ναυτικούς.

Παράλληλα δίνοντας το στίγμα της διοίκησης που θα ακολουθήσει, αν εκλεγεί, τόνισε ότι στόχος και όραμα είναι το Δημαρχείο να γίνει το σπίτι του Δημότη με τις πόρτες του να είναι πάντα ανοιχτές. « Υπάρχει εμπειρία  και μια ομάδα ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά την έναρξη της παρουσίασης  ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης άσκησε έντονη κριτική στην νυν δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για μια πενταετία που χαρακτηρίστηκε από στασιμότητα , έλλειψη οράματος και δοκίμασε τα νεύρα των συμπολιτών στις περιπτώσεις του τουρισμού και του προσφυγικού –μεταναστευτικού. «Οι άστοχοι χειρισμοί από την δημοτική αρχή οδήγησαν τη Χίο σε μιζέρια και αναστάτωση» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η παράταξη του έχει τη δυναμική για να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Αναφορικά με το προσφυγικό/μεταναστευτικό  ο κ. Κάρμαντζης ξεκαθάρισε ότι θέση της παράταξης του είναι το κλείσιμο της ΒΙΑΛ και η παραμονή προσφύγων/μεταναστών στο νησί μόνο για 72 ώρες ενώ κομβικής σημασίας είναι η φύλαξη των συνόρων.

Περισσότερα Νέα

Εορτάστηκε η Χιοπολίτιδα Αγία Μαρκέλλα στη Βολισσό

Με μειωμένη προσέλευση των προσκυνητών, τουλάχιστον το πρωί της Δευτέρας, πανηγύρισε το Ιερό Προσκύνημα Αγίας...

Εόρτασε ο Προφήτης Ηλίας στον Βροντάδο

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών γιόρτασε ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία στον Βροντάδο. Μετά την πανηγυρική...

Ταλαιπωρία για επισκέπτες της Χίου: Κράτησαν στη Θεσσαλονίκη τις αποσκευές τους

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη - Χίος το βράδυ της Παρασκευής με την...