Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
12 C
Chios

Social

“Nα πάρουν θέση το Δημοτικό Συμβούλιο και οι φορείς για τη δημιουργία δομής καραντίνας” (Ηχητικό)

«Να πάρει θέση το Δημοτικό Συμβούλιο, η Περιφέρεια αλλά και οι βουλευτές για το ενδεχόμενο δημιουργίας δομής καραντίνας στο νησί» κάλεσε ο Γιάννης Καρράς, μέλος του σωματείου επαγγελματιών του Καρφα, μιλώντας στην τηλεόραση της «Πατρίδας.»

Ο ίδιος επεσήμανε ακόμα ότι θα πρέπει να ανακοινωθεί ο χώρος που προορίζεται για τη δημιουργία της συγκεκριμένης δομής. “Ο Υπουργός  Μετανάστευσης θα πρέπει να μας πει που είναι ο χώρος αυτός για να γνωρίζει η τοπική κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι πρωταρχικά για λόγους δημόσιας υγείας οι νεοαφιχθέντες θα πρέπει να μεταφέρονται άμεσα στην ηπειρωτική Ελλάδα. Όπως είπε το Νοσοκομείο της Χίου  δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε περίπτωση αυξημένων κρουσμάτων σε μια τέτοια δομή.

Όσον αφορά το επιχείρημα της προσωρινότητας αυτό δεν έχει καμία ισχύ, μιας και όπως είπε ο κ. Καρράς δεν υπάρχει πλέον εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις.

Περισσότερα Νέα

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: Ούτε αυτοί που παίρνουν άσυλο δεν φεύγουν από τα νησιά

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Οι διαψεύσεις πλέον του (ανύπαρκτου) σχεδίου της ασκούμενης πολιτικής είναι καθημερινές....

Παρέμβαση Μπουγδάνου για Οικοτροφείο και ΦΠΑ Οινουσσών (vid)

Την παρέμβαση των Υπουργών Παιδείας και Ναυτιλίας ζητά ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, προκειμένου να...

Συνελήφθη με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας

Στη σύλληψη ημεδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί του Τμήματος...