Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
33 C
Chios

Social

«Με βάση τον προγραμματισμό της περιφέρειας η δημοπράτηση του Αγ. Ιωσήφ θα γίνει τον Σεπτέμβριο» (vid)

Απάντηση στις δηλώσεις της προϊσταμένης της αρχαιολογίας Ο.Βάσση δίνει ο Αντιπεριφεριάχης Χίου Π. Μπουγδάνος αναφορικά με το έργο της δημοπράτησης του καθολικού ναού του Αγίου Ιωσήφ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ξεκαθαρίζει ότι το έγγραφο που εστάλη από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας στις 30 Ιουνίου έθετε μια σειρά από ερωτήματα στην αρχαιολογία, με δεδομένα τα ευρήματα των ανασκαφών και το κατά πόσο αυτά θα επηρεάσουν την πορεία των δυο έργων που σχεδιάζει η Περιφέρεια στον αύλειο χώρο του Κολλεγίου.

 Όπως εξήγησε ο κ. Μπουγδάνος η Περιφερειακή Ενότητα έχει προγραμματίσει να δημοπρατήσει την αποκατάσταση του Αγίου Ιωσήφ άλλα και την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και στα πλαίσια της συνεργασίας εστάλη η επιστολή με υπογραφή του αναπληρωτή προϊσταμένου τεχνικής υπηρεσίας,  στην οποία όμως ένα μήνα τώρα η αρχαιολογία απαξιεί να απαντήσει.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπουγδάνος ξεκαθαρίζει ότι βάση του προγραμματισμού των δημοπρατήσεων που έχει γίνει το έργο για το εκκλησάκι του Αγίου Ιωσήφ θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα Νέα

Νέος Διοικητής στη ΒΙΑΛ ο Παναγιώτης Κιμουρτζής

Ο Παναγιώτης Κιμουρτζής αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ. Ο κ.Κιμουρτζής, κατόπιν...

Νεαρός Ιρακινός βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι

Κρεμασμένος βρέθηκε νεαρός Ιρακινός σε χωράφι κοντά στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Το πτώμα του άτυχου νέου,...

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου με έμφαση στα κουαρτέτα (vid)

Μετά από την πιο παράξενη άνοιξη των τελευταίων ετών,  το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στην...