Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
8 C
Chios

«Με βάση τον προγραμματισμό της περιφέρειας η δημοπράτηση του Αγ. Ιωσήφ θα γίνει τον Σεπτέμβριο» (vid)

Απάντηση στις δηλώσεις της προϊσταμένης της αρχαιολογίας Ο.Βάσση δίνει ο Αντιπεριφεριάχης Χίου Π. Μπουγδάνος αναφορικά με το έργο της δημοπράτησης του καθολικού ναού του Αγίου Ιωσήφ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ξεκαθαρίζει ότι το έγγραφο που εστάλη από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας στις 30 Ιουνίου έθετε μια σειρά από ερωτήματα στην αρχαιολογία, με δεδομένα τα ευρήματα των ανασκαφών και το κατά πόσο αυτά θα επηρεάσουν την πορεία των δυο έργων που σχεδιάζει η Περιφέρεια στον αύλειο χώρο του Κολλεγίου.

 Όπως εξήγησε ο κ. Μπουγδάνος η Περιφερειακή Ενότητα έχει προγραμματίσει να δημοπρατήσει την αποκατάσταση του Αγίου Ιωσήφ άλλα και την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και στα πλαίσια της συνεργασίας εστάλη η επιστολή με υπογραφή του αναπληρωτή προϊσταμένου τεχνικής υπηρεσίας,  στην οποία όμως ένα μήνα τώρα η αρχαιολογία απαξιεί να απαντήσει.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπουγδάνος ξεκαθαρίζει ότι βάση του προγραμματισμού των δημοπρατήσεων που έχει γίνει το έργο για το εκκλησάκι του Αγίου Ιωσήφ θα δημοπρατηθεί τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...