Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
12 C
Chios

Social

«Λουκέτο» και στο ταχυδρομείο της Βολισσού από την άνοιξη (vid)

Η υποβάθμιση της περιοχής της Αμανής φαίνεται να συνεχίζεται αφού μετά το κλείσιμο μιας σειράς υπηρεσιών στην περιοχή η διοίκηση των ΕΛΤΑ δρομολογεί από την άνοιξη το κλείσιμο και του ταχυδρομικού πρακτορείου της Βολισσού.

Η συνταξιοδότηση του μοναδικού υπαλλήλου της υπηρεσίας το Μαϊο είναι η αφορμή για να κλείσει το ταχυδρομείο το οποίο εξυπηρετεί τα 19 χωριά της Αμανής  και τους μόνιμους κατοίκους,  οι οποίοι θα αναγκάζονται να εξυπηρετούνται από το πρακτορείο των Καρδαμύλων.

 Μάλιστα οι κάτοικοι θα βιώσουν την υποβάθμιση αυτή τον επόμενο μήνα, μιας και τον Φεβρουάριο ο υπάλληλος θα πάρει άδεια και οι κάτοικοι θα εξυπηρετούνται από το πρακτορείο των Καρδαμύλων, απ’όπου υπάλληλος θα πηγαίνει κάθε δεκαπέντε ημέρες στην Βολισσό για να εξυπηρετεί.

Όπως λέει ο Αντιδήμαρχος της περιοχής Κ.Ζωάνος το ταχυδρομικό πρακτορείο πέρα από τις παραδόσεις δεμάτων, γραμμάτων κλπ εξυπηρετεί και τους συνταξιούχους της περιοχής, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να στείλει μια σειρά από επιστολές διαμαρτυρίας στους αρμόδιους ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτό.

Περισσότερα Νέα

Οι Κοινότητες της Χίου ζητούν στήριξη και ενίσχυση του αυτόνομου ρόλου τους

Ψήφισμα προς την Περιφέρεια κατέθεσε το Δίκτυο Κοινοτήτων Χίου, που περιλαμβάνει 49 τοπικές κοινότητες, με...

«Μηταράκης: Πρώτα υπογράφει δεκαετή μνημόνια και κατόπιν ρητορεύει για τις ολέθριες συνέπειες!»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Χθες , ρητορεύοντας από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία...

Το Αρχοντικό Αντουάνικο στον Κάμπο της Χίου (vid)

Ο Κάμπος της Χίου είναι η εύφορη περιοχή στα νότια της πόλης η οποία διαιρείται...