Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
26 C
Chios

Social

«Κερδήθηκε μια μάχη, να συσπειρωθούν οι δανειολήπτες» (vid)

«Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος» δηλώνει ο Γιάννης Παληός, που με τη συμπαράσταση πολιτών και φορέων και με τις διαμαρτυρίες να οδηγήσει την τράπεζα σε αναβολή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του.

Ο πλειστηριασμός ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη από συμβολαιογραφείο της Μυτιλήνης με την Aplha Bank να ενημερώνει μια μέρα πριν τον κ. Παληό ότι «παγώνει» προς το παρόν τον πλειστηριασμό και καταθέτοντας νέα πρόταση που θέλει την προκαταβολή 10.000 ευρώ και μηνιαία 400 ευρω κάθε μήνα για τα επόμενα 40 χρόνια.

Ο ίδιος ο κ.Παληός έχει προτείνει την καταβολή 400€ μηνιαίως για τα επόμενα 25 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος δηλώνει ότι ο αγώνας του συνεχίζεται ευχαριστώντας για τη συμπαράσταση όλο τον κόσμο και καλώντας δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να συσπειρωθούν γύρω από την επιτροπή που έχει συσταθεί.

Εξάλλου όπως λέει πέρα από τον πλειστηριασμό της δικής του κατοικίας την Πέμπτη στη Μυτιλήνη ήταν προγραμματισμένες και δημοπρασίες και άλλων Χιωτών. «Οι δανειολήπτες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν την δύναμη με την βοήθεια του κόσμου και μόνο να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Νέα

Αναλαμβάνει τα χρέη των σχολείων προς τη ΔΕΥΑΧ ο Δήμος Χίου (vid)

Για μια προσπάθεια νοικοκυρέματος των οικονομικών των σχολείων της Χίου με εύρεση μόνιμης λύσης έκανε...

Άφιξη 23 Τούρκων στον Βροντάδο που ζητούν άσυλο

23 Τούρκοι έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βροντάδο με ταχύπλοο. Το περιστατικό συνέβη ενώπιον των...

«Τα Κέντρα Υγείας πέριξ των ΚΥΤ σημαίνουν μονιμοποίησή τους» (vid)

Την αντίθεση του με το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρων Υγείας πέριξ των ΚΥΤ εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης...