Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

«Κατάπτυστη η απόφαση αποδυνάμωσης του τμήματος τουρισμού της Π.Ε Χίου» (vid)

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναμένεται να φέρει το θέμα της αποψίλωσης του τμήματος τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργος Αμπαζής.

Όπως καταγγέλλει ο κ.Αμπαζής, ο Περιφερειάρχης χωρίς καμία απόφαση συλλογικών οργάνων προχωρά στην αποδυνάμωση του τμήματος που στηρίζει τον τουρισμό όχι μόνο στη Χίο αλλά και στα υπόλοιπα νησιά, προκειμένου να στελεχώσει τις γραμματείες των Αντιπεριφερειαρχών.  «Η απόφαση είναι κατάπτυστη με δεδομένο ότι δεν υπάρχει σχετική απόφαση ούτε του συμβουλίου ούτε και της οικονομικής επιτροπής».

Επιπλέον η Λαϊκή Συσπείρωση θα θέσει και το θέμα που έχει να κάνει με την πρόσληψη ιδιωτικών συμβούλων – μάνατζερ. «Στην ουσία ο δημόσιος τομέας θα κάνει τη δουλειά για τους ιδιώτες» λέει ο Γ.Αμπαζής, αναφέροντας ότι κάτι ανάλογο γίνεται και με τον φορέα τουρισμού ο οποίος πήρε έτοιμο υλικό από το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας για να το παρουσιάσει ως δικό του στη έκθεση της Κωνσταντινούπολης.

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...