Κυριακή, 5 Απριλίου 2020
16 C
Chios

Social

«Η δημοκρατία δολοφονήθηκε». Καθημερινό ραντεβού στην πλατεία

Ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο δεκάδες συγκεντρωμένοι στην Πλατεία επικαιροποίησης το πλαίσιο δράσης, κηρύσσοντας ανεπιθύμητο το Ν.Μηταρακη.

“Είμαστε δω για να πούμε όλοι μαζί ότι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης δεν χει καμία τύχη. Γι αυτό αγωνιζόμαστε για να μη γίνει ο τόπος μας γκρίζα ζώνη” είπε από το βήμα της μεγαλειώδους  και μαζικής συγκέντρωσης  Αντιπεριφερειάρχης Π.Μπουγδάνος.

“Κυβερνητικός αυταρχισμός απέναντι στους κατοίκους του Αίπους. Αντί να εξασφαλίσουν συνθήκες ηρεμίας στέλνουν δυνάμεις καταστολής κάτι που προσβάλει τη ζωή και τις οικογένειες μας” είπε ο Χ.Μπουρνιάς, τονίζοντας ότι με ενότητα και σωφροσύνη πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

“Χτες το βράδυ δολοφόνησαν τα δημοκρατικά  μας κίνητρα είπε ο Δ.Παπαληός” κατονομάζοντας το Ν.Μηταράκη και την κυβέρνηση ως υπαίτιους Με τον συγκεντρωμένο κόσμο να γιουχάρει.

“Η Χίος γνώρισε μια μαύρη σελίδα την ιστορία, το νησί καταλήφθηκε όλα δεν παραδόθηκε.Ο κόσμος να συνεχίσει ειρηνικά και δυναμικά να διατρανώνει την αντίθεσή του είπε ο Ν.Χούλης προτείνοντας γενική απεργία για κλείσιμο των πάντων ενώ κήρυξε ανεπιθύμητο το Ν.Μηταρακη.  Τέλος κάλεσε τον κόσμο στη  παράκληση στον Αγ. Γεώργιο στο Φλώρι.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός: Στους 73 οι θάνατοι, 62 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 1.735 συνολικά

Στους 73 πλέον οι θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Την Κυριακή ανακοινώθηκαν 62 νέα επιβεβαιωμένα...

Επίδομα 800 ευρώ: Πώς και πότε θα καταβληθεί

Στο πότε αλλά και το πώς θα καταβληθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 800 ευρώ απάντησε...

Κ.Μουτζούρης για μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης: Τα θετικά, τα αρνητικά και τα ακατανόητα

Το ισοζύγιο των ενεργειών της κυβέρνησης και του Υπουργείου Μετανάστευσης καταγράφει με ανάρτησή του ο...