Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
10 C
Chios

Social

«Black Friday» παρά την αναστολή, στα ηλεκτρονικά καταστήματα (vid)

Μπορεί τα καταστήματα να είναι κλειστά και το λιανεμπόριο να βρίσκεται σε αναστολή ωστόσο και φέτος πολλοί καταστηματάρχες και στην τοπική αγορά ετοιμάζονται να «τιμήσουν» την Black Friday.

Με τις διαδικτυακές αγορές να κερδίζουν έδαφος και τους καταναλωτές να εξοικειώνονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο η πλειοψηφία των καταστηματαρχών στο νησί, που διαθέτουν και ηλεκτρονικό κατάστημα, προχωρούν σε προσφορές και μάλιστα όχι μόνο για μια ημέρα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα όπως λέει η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Β. Αμπαζή πολλοί είναι αυτοί που προχωρούν σε προσφορές ολόκληρη την εβδομάδα αν και η ίδια τονίζει ότι ουσιαστικά αυτή η ξενόφερτη συνήθεια ευνοεί μόνο τις αλυσίδες και τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ορισμένοι εμπορικοί σύλλογοι στην υπόλοιπη Χώρα έχουν ζητήσει η φετινή Black Friday να μεταφερθεί την πρώτη Παρασκευή που θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα.

Περισσότερα Νέα

Αυξάνεται η θητεία στον Στρατό Ξηράς -Από 9 σε 12 μήνες

Κατά τρεις μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε...

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μπουρνιάς υπέβαλλε νωρίς...

Κορονοϊός (21/1): Συνεχίζει χωρίς κρούσματα η Χίος

Σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 509 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ...