Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020
20 C
Chios

Social

«Αποσυμφόρηση εδώ και τώρα»

«Αποσυμφόρηση εδώ και τώρα» ζήτησε ο Δήμαρχος Στ.Κάρμαντζης που σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το κέντρο της ΒΙΑΛ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Π.Καλογεράκη, τον αντιδήμαρχο Π.Μανδάλα, τον Γενικό  Γραμματέα του Δήμου Α.Ζερβάκη και τον Πρόεδρο του Χαλκειούς Β.Βίγκα ενώ στο κέντρο βρέθηκε και η Εισαγγελέας Σ.Σταυράτη.

Ο Δήμαρχος Χίου έκανε λόγο για μια κατάσταση που έχει ξεφύγει, με έναν πληθυσμό που ξεπερνά τις 4000 και διαβεί σε συνθήκες που δεν «τιμούν τον πολιτισμένο κόσμο». Την ίδια ώρα οι αφίξεις όπως είπε ο κ. Κάρμαντζης συνεχίζονται, με τους εργαζόμενους στο Κέντρο να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν.

«Το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε στη συνέχεια να κάνουμε οτιδήποτε άλλο είναι να φύγει κόσμος άμεσα από το νησί. Η κατάσταση είναι στο μέχρι εδώ και μη παρέκει» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Δ.Σ προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνάντηση με τη διοίκηση του ΚΥΤ συμμετείχε μόνο ο Δήμαρχος και η Εισαγγελέας.

 

Περισσότερα Νέα

Η συνέχιση της λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων στα ΚΥΤ παρέμεινε στα λόγια (vid)

Ακόμα περιμένουν στην Περιφέρεια το Υπουργείο Μετανάστευσης και τον Υπουργό Ν. Μηταράκη να προχωρήσει στην...

Αντιδράσεις από τις τουρκικές εταιρείες για το παρατεταμένο κλείσιμο της γραμμής Χίου – Τσεσμέ (vid)

Να παραμείνουν κλειστά τα σύνορα με την Τουρκία και για τις εμπορεύματα επιμένει ο Αντιπεριφερειάρχης...

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Κοι.Σ.Π.Ε.

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Συνεταιρισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη...