Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019
18.2 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτική

Social

«Αποσυμφόρηση εδώ και τώρα»

«Αποσυμφόρηση εδώ και τώρα» ζήτησε ο Δήμαρχος Στ.Κάρμαντζης που σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το κέντρο της ΒΙΑΛ, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ Π.Καλογεράκη, τον αντιδήμαρχο Π.Μανδάλα, τον Γενικό  Γραμματέα του Δήμου Α.Ζερβάκη και τον Πρόεδρο του Χαλκειούς Β.Βίγκα ενώ στο κέντρο βρέθηκε και η Εισαγγελέας Σ.Σταυράτη.

Ο Δήμαρχος Χίου έκανε λόγο για μια κατάσταση που έχει ξεφύγει, με έναν πληθυσμό που ξεπερνά τις 4000 και διαβεί σε συνθήκες που δεν «τιμούν τον πολιτισμένο κόσμο». Την ίδια ώρα οι αφίξεις όπως είπε ο κ. Κάρμαντζης συνεχίζονται, με τους εργαζόμενους στο Κέντρο να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν.

«Το πρώτο βήμα για να μπορέσουμε στη συνέχεια να κάνουμε οτιδήποτε άλλο είναι να φύγει κόσμος άμεσα από το νησί. Η κατάσταση είναι στο μέχρι εδώ και μη παρέκει» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έντονη αντίδραση του Προέδρου του Δ.Σ προκάλεσε το γεγονός ότι στη συνάντηση με τη διοίκηση του ΚΥΤ συμμετείχε μόνο ο Δήμαρχος και η Εισαγγελέας.

 

Περισσότερα Νέα

Εγκαινιάζονται με Ιμπαγάσα τα γραφεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Χίο

Τα εγκαίνια των γραφείων της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χίο σε συνεργασία με το...

Μεγαλομανία, καθωσπρεπισμός των δήθεν αρίστων, ρατσισμός και πολλή δόση «νόμος και τάξη»

Από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης ,βλέπουμε να χρησιμοποιείται η   κυβερνητική πλειοψηφία και να...

Το διαθέσιμο εισόδημα για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους θα δούμε να βελτιώνεται εντός του 2020

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης. Αναφερόμενος...