Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
16 C
Chios

«Από την τσέπη τους» καθαρίζουν τα περιπολικά οι αστυνομικοί (vid)

Μέτρα προστασίας ζητούν οι αστυνομικοί, μετά το πρώτο κρούσμα

Μια σειρά από μέτρα για την προστασία των αστυνομικών υπαλλήλων απέναντι στην διάδοση του κορονοϊού ζητά η τοπική ένωση, αποστέλλοντας μάλιστα σχετική επιστολή στο αρμόδιο υπουργείο και τον ΕΟΔΥ.   Αφορμή για τη συγκεκριμένη ενεργεία ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid- 19 που εμφανίστηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας της Χίου.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Γιώργο Αμέντα ζητούμενο είναι η 24ωρη καθαριότητα του κτηρίου , μιας και αυτή τη στιγμή υπάρχουν καθαρίστριες μόνο τις πρωινές βάρδιες  ενώ τα περιπολικά οχήματα καθαρίζονται με ευθύνη και έξοδα των αστυνομικών. Επιπλέον δεν έχουν τοποθετηθεί πλεξιγκλάς σε γραφεία αστυνομικών όπου έρχονται σε επαφή με το κοινό.

 Τέλος οι αστυνομικοί ζητούν από τον ΕΟΔΥ την διενέργεια επιπλέον δειγματοληπτικών τεστ, μιας και πρόκειται για μια κρίσιμη υπηρεσία και θα πρέπει να υπάρχει ο απαιτούμενος έλεγχος  για την προστασία τόσο των αστυνομικών όσο και των πολιτών.

Περισσότερα Νέα

Aegean: Τροποποίηση δρομολογίων την Τετάρτη, χωρίς δρομολόγια την Πέμπτη λόγω απεργίας

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από την...

«Μην ανάβετε φωτιά στην ύπαιθρο»

H Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου εφιστά την προσοχή ότι, λόγω των περιορισμένων βροχοπτώσεων αλλά και των...

Στην εθελοντική μάχη κατά της πανδημίας οι βουλευτές – γιατροί, ανάμεσά τους και ο Α.Μιχαηλίδης

Έτοιμοι να επιστρέψουν στα νοσοκομεία δηλώνουν βουλευτές - γιατροί, μπροστά στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν...