Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020
33 C
Chios

Social

«Απλά εγγεγραμμένοι κωδικοί, χωρίς καμιά μελέτη, τα αθλητικά έργα των 2.9 εκ. €» (vid)

Επιμένει οτι τα έργα του Νομικού προσώπου δεν έχουν μελέτες, αναφέροντας ωστόσο τη βούληση της δημοτικής αρχής να προχωρήσουν

Απλές προεγγραφές και κωδικοί επιμένει ότι είναι τα έργα των 2.9 εκατομμυρίων ευρώ ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Γ. Μανάρας, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι πρόθεση και βούληση τόσο της διοίκησης όσο και της δημοτικής αρχής είναι να μην χαθούν οι χρηματοδοτήσεις αυτές.

«Για τα έργα αυτά δεν υπήρχε καμία μελέτη και είμαι απόλυτος σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ.Μανάρας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα, λέγοντας ειδικότερα ότι για  το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου έχει εκπονηθεί η μελέτη για τον χλοοτάπητα και για τα ηλεκτρομηχανολογικά συνολικού ύψους 320.000€.

Όσον αφορά την πίστωση των 800.000€ για το μηχανοστάστιο του Ιωνικού αυτή βρίσκεται στο στάδιο της εκπόνησης από την τεχνική υπηρεσία ενώ για το γήπεδο της Σέντα στη Συκιάδα  ο κ. Μανάρας ανέφερε ότι υπάρχουν θέματα με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς και το χαρακτηρισμό από το δασαρχείο. Τέλος για το γήπεδο του Εφήβου δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει μελέτη, παρά μόνο ένα masterplan, με τη διοίκηση να αναζητά πίστωση για την εκπόνηση στατικής και ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης.

Περισσότερα Νέα

Νέος Διοικητής στη ΒΙΑΛ ο Παναγιώτης Κιμουρτζής

Ο Παναγιώτης Κιμουρτζής αναλαμβάνει χρέη Διοικητή στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ. Ο κ.Κιμουρτζής, κατόπιν...

Νεαρός Ιρακινός βρέθηκε κρεμασμένος σε χωράφι

Κρεμασμένος βρέθηκε νεαρός Ιρακινός σε χωράφι κοντά στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ. Το πτώμα του άτυχου νέου,...

Μουσικό Φεστιβάλ Χίου με έμφαση στα κουαρτέτα (vid)

Μετά από την πιο παράξενη άνοιξη των τελευταίων ετών,  το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου επιστρέφει στην...