Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
14 C
Chios

«Απλά εγγεγραμμένοι κωδικοί, χωρίς καμιά μελέτη, τα αθλητικά έργα των 2.9 εκ. €» (vid)

Επιμένει οτι τα έργα του Νομικού προσώπου δεν έχουν μελέτες, αναφέροντας ωστόσο τη βούληση της δημοτικής αρχής να προχωρήσουν

Απλές προεγγραφές και κωδικοί επιμένει ότι είναι τα έργα των 2.9 εκατομμυρίων ευρώ ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Γ. Μανάρας, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι πρόθεση και βούληση τόσο της διοίκησης όσο και της δημοτικής αρχής είναι να μην χαθούν οι χρηματοδοτήσεις αυτές.

«Για τα έργα αυτά δεν υπήρχε καμία μελέτη και είμαι απόλυτος σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ.Μανάρας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα, λέγοντας ειδικότερα ότι για  το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου έχει εκπονηθεί η μελέτη για τον χλοοτάπητα και για τα ηλεκτρομηχανολογικά συνολικού ύψους 320.000€.

Όσον αφορά την πίστωση των 800.000€ για το μηχανοστάστιο του Ιωνικού αυτή βρίσκεται στο στάδιο της εκπόνησης από την τεχνική υπηρεσία ενώ για το γήπεδο της Σέντα στη Συκιάδα  ο κ. Μανάρας ανέφερε ότι υπάρχουν θέματα με το ιδιοκτησιακό του καθεστώς και το χαρακτηρισμό από το δασαρχείο. Τέλος για το γήπεδο του Εφήβου δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει μελέτη, παρά μόνο ένα masterplan, με τη διοίκηση να αναζητά πίστωση για την εκπόνηση στατικής και ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης.

Περισσότερα Νέα

Κορονοϊός (24/11): 2 νέα κρούσματα στη Χίο, 2.135 πανελλαδικά, 562 διασωληνωμένοι, 101 θάνατοι

Σήμερα Τρίτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.135 νέα κρούσματα του ιού, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων...

Aegean: Καθαρές ζημιές 187,1 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο 2020

Ζημίες έναντι κερδών και μείωση κύκλου εργασιών κατέγραψε στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης η Aegean,...

Ζητά αποστρατικοποίηση της Χίου η Τουρκία

Συνεχίζεται η κλιμάκωση στο Αιγαίο καθώς η Τουρκία, με τρεις Navtex που εκδόθηκαν από την Υδρογραφική Υπηρεσία της...