Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020
20 C
Chios

Social

“Ανταρσία στο Αιγαίο” για μαχητική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με στόχο την διατήρηση των ποσοστών της και την αύξηση της εκπροσώπησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Ανταρσία στο Αιγαίο κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με λογική ρήξης και ανατροπής.

Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Ανταρσίας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Μανάβη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αριστείδη Σγόντζο, Ζαννή Αποστολίδη και Λινα Κατσιόλα περιόδευσε στη Χίο και παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας τις αρχές και τις θέσεις της παράταξης.

«Η Ανταρσία στο Αιγαίο δηλώνει από τώρα ότι θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη θέση της μαχητικής αντιπολίτευσης για  φρενάρει  και να ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα» είπε ο κ. Μανάβης, υπογραμμίζοντας ότι τα λαϊκά κινήματα, όπως αυτό της Λαγκάδας αλλα και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι αυτά που δείχνουν τον δρόμο για την αλλαγή και την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ο ίδιος έθεσε ως ένα από τα βασικά προβλήματα των νησιών την ακτοπλοϊκή/ αεροπορική σύνδεση που διέπεται  από μονοπωλιακές καταστάσεις προτείνοντας ως μοναδική λύση την σύσταση κρατικού φορέα ακτοπλοΐας.

Περισσότερα Νέα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα Ψαρά, μεταβαίνουν Πυροσβεστικά από Χίο, κάηκε αμάξι κατοίκου

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι κάτοικοι των Ψαρών στην πυρκαγιά που ξέσπασε...

Σε 12 δόσεις η καταβολή φορολογικών υποχρεώσεων

Ρύθμιση φορολογικών υποχρεώσεων για «κορωνόπληκτους», η οποία θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους έκαναν χρήση...

Φωτιά στα Ψαρά – Στο νησί άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Ψαρά. Συγκεκριμένα, η φωτιά ξεκίνησε πάνω από το μοναστήρι...