Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
5 C
Chios

Social

“Ανταρσία στο Αιγαίο” για μαχητική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με στόχο την διατήρηση των ποσοστών της και την αύξηση της εκπροσώπησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Ανταρσία στο Αιγαίο κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με λογική ρήξης και ανατροπής.

Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Ανταρσίας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Μανάβη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αριστείδη Σγόντζο, Ζαννή Αποστολίδη και Λινα Κατσιόλα περιόδευσε στη Χίο και παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας τις αρχές και τις θέσεις της παράταξης.

«Η Ανταρσία στο Αιγαίο δηλώνει από τώρα ότι θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη θέση της μαχητικής αντιπολίτευσης για  φρενάρει  και να ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα» είπε ο κ. Μανάβης, υπογραμμίζοντας ότι τα λαϊκά κινήματα, όπως αυτό της Λαγκάδας αλλα και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι αυτά που δείχνουν τον δρόμο για την αλλαγή και την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ο ίδιος έθεσε ως ένα από τα βασικά προβλήματα των νησιών την ακτοπλοϊκή/ αεροπορική σύνδεση που διέπεται  από μονοπωλιακές καταστάσεις προτείνοντας ως μοναδική λύση την σύσταση κρατικού φορέα ακτοπλοΐας.

Περισσότερα Νέα

Δωρεάν Wi-Fi αποκτά η Παρπαριά (vid)

Δωρεάν Wi-Fi αναμένεται να έχει σύντομα η Παρπαριά. Η Τοπική Κοινότητα έλαβε την πρωτοβουλία με αποτέλεσμα...

Κορονοϊός (16/1): Συνεχίζει χωρίς κρούσματα η Χίος

Σήμερα Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 510 νέα κρούσματα κορονοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν...

Τι θεωρεί κόστος η Δεξιά;

Του Ισίδωρου Λω, μέλους Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Χίου: Συχνά γίνονται πολιτικές συζητήσεις και αναπτύσσονται...