Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019
23 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

«Ανταρσία στο Αιγαίο» για μαχητική αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Με στόχο την διατήρηση των ποσοστών της και την αύξηση της εκπροσώπησης στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Ανταρσία στο Αιγαίο κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με λογική ρήξης και ανατροπής.

Το πρωί της Τετάρτης κλιμάκιο της Ανταρσίας με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νίκο Μανάβη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Αριστείδη Σγόντζο, Ζαννή Αποστολίδη και Λινα Κατσιόλα περιόδευσε στη Χίο και παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας τις αρχές και τις θέσεις της παράταξης.

«Η Ανταρσία στο Αιγαίο δηλώνει από τώρα ότι θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο στη θέση της μαχητικής αντιπολίτευσης για  φρενάρει  και να ανατρέψει τα αντιλαϊκά μέτρα» είπε ο κ. Μανάβης, υπογραμμίζοντας ότι τα λαϊκά κινήματα, όπως αυτό της Λαγκάδας αλλα και το κίνημα κατά των πλειστηριασμών είναι αυτά που δείχνουν τον δρόμο για την αλλαγή και την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ο ίδιος έθεσε ως ένα από τα βασικά προβλήματα των νησιών την ακτοπλοϊκή/ αεροπορική σύνδεση που διέπεται  από μονοπωλιακές καταστάσεις προτείνοντας ως μοναδική λύση την σύσταση κρατικού φορέα ακτοπλοΐας.

Περισσότερα Νέα

Αγιασμός στην «Στέγη της Μαρίας»

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά ο αγιασμός επ’ ευκαιρία της νέας σχολικής...

Η εορτή του Τιμίου Σταυρού στα Καρδάμυλα

Σύσσωμη η κοινωνία των Καρδαμύλων αλλά και από γειτονικά χωριά κατέκλυσαν τον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού...

Τιμή σε Στ.Κριμιζή και Κ.Συνολάκη από το Ίδρυμα Τσάκος

Με μια εμπεριστατωμένη ομιλία προς τους σπουδαστές του ιδιωτικού ναυτικού λυκείου της εταιρείας Τσάκος «Teens»...