Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
24 C
Chios

Social

«Ανάσα» στις υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας από την κοινωφελή εργασία (vid)

Σημαντική ενίσχυση στην στελέχωση των υπηρεσιών τόσο στο Δήμο όσο και στην Περιφέρεια αποτελεί το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το οποίο οι αιτήσεις ξεκινούν από σήμερα.

Στο Δήμο της Χίου προβλέπεται να προσληφθούν συνολικά 151 άτομα, διαφόρων ειδικοτήτων με την πλειοψηφία να αφορά τον τομέα των εργατών καθαριότητας όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη για προσωπικό. «Περιμέναμε εδώ και μήνες την έναρξη του προγράμματος το οποίο καθυστέρησε σημαντικά» ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σ. Κάρμαντζης αναφέροντας ότι με τα συγκεκριμένα προγράμματα αφενός διευκολύνεται ο Δήμος στο έργο του και αφετέρου άνεργοι συμπολίτες μας βρίσκουν δουλειά.

Όσον αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου οι θέσεις της κοινωφελούς εργασίας είναι 55 και αφορούν όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Μπουγδάνο να αναγνωρίζει ότι πρόκειται για προσωρινές λύσεις οι οποίες ωστόσο βοηθούν τις υπηρεσίες να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Περισσότερα Νέα

Ε.Κώσταλου: Με 17.600 μόρια καθ’οδόν για Ψυχολογία (vid)

Ημέρα αποτελεσμάτων η χθεσινή για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων που έμαθαν την βαθμολογία τους. Η...

Συντονιστική για Ν.Μηταράκη: «Ήρθε στη Χίο για να διχάσει, παραμένει ανεπιθύμητος»

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου: Ανερυθρίαστα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της ΝΔ...

Σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα και τραυματισμός του δικυκλιστή στην Καλλιμασιά

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μαστιχοχωρίων διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την Πέμπτη...