Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
8 C
Chios

«Προσβάλλει τον ιατρικό κόσμο ο Ν.Μηταράκης – Ψάχνει χειροκροτητές της πολιτικής του»

Με αιχμηρό τρόπο απαντά ο Βουλευτής Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, στο σχόλι του Νότη Μηταράκη με αφορμή την ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου, στην οποία ο Υπουργός Μετανάστευσης έκανε λόγο για πολιτικές δηλώσεις του Ιατρικού Συλλόγου.

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης σημειώνει ότι ουδέποτε ο Ιατρικός Σύλλογος αναμείχθηκε σε πολιτικά παιχνίδια κατηγορώντας τον Ν.Μηταράκη για προσβολή του ιατρικού κόσμου, σημειώνοντας ότι ψάχνει για “χειροκροτητές της ανερμάτιστης πολιτικής του”.

Αναλυτικά η δήλωση του Α.Μιχαηλίδη:

Ως μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χίου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω τα παρακάτω:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου ουδέποτε αναμείχθηκε σε πολιτικά παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες. Οι εκάστοτέ Πρόεδροί του και τα μέλη των Δ.Σ. εξέφραζαν πάντα τις επιστημονικές απόψεις τους υπηρετώντας τις ιπποκρατικές επιταγές μέχρι κεραίας.

Το καθήκον τους αυτό το έπραξαν επανειλημμένα τοποθετούμενοι με απόλυτη επάρκεια απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, όπως το προσφυγικό-μεταναστευτικό, η πανδημία, κ.α. Την πρακτική αυτή ακολούθησε ο Ιατρικός Σύλλογος διαχρονικά μέχρι σήμερα.

Η πρακτική αυτή προφανώς δεν αρέσει στον κ. Μηταράκη, ο οποίος αναζητεί μονίμως χειροκροτητές της ανερμάτιστης πολιτικής του. Με την απαράδεκτη δήλωσή του, αφενός προσβάλλει τον ιατρικό κόσμο του νησιού μας στο σύνολό του, αφετέρου επιχειρεί να τον διχάσει ως φτηνός πολιτικάντης.

Οι γιατροί (ιδιώτες και γιατροί του ΕΣΥ), στους οποίους στηρίζει αυτήν την στιγμή τις ελπίδες της η κοινωνία, λοιδορούνται από τον κ. Μηταράκη επειδή δεν επευφημούν την επικίνδυνη πολιτική του. Άξιος ο μισθός του.

Μετά τους δικηγόρους, οι γιατροί. Ποιοι ακολουθούν;

Περισσότερα Νέα

Χίος Μπροστά: «Ακατανόητη η ενόχληση του Δημάρχου για μεγαλύτερη μείωση των ανταποδοτικών»

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Χίος Μπροστά": Αδυνατούμε να καταλάβουμε την ενόχληση του Δημάρχου για την μεγαλύτερη μείωση...

«Δεν θέλουμε το υπερπλεόνασμα του Δήμου να σπαταλάται χωρίς λόγο» (vid)

Κοινή πρόταση κατέθεσαν και υπερψήφισαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής οι αντιπολιτεύσεις του Δήμου Χίου...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου για την απώλεια της Μαίρης Παπακωνσταντίνου: Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης...