Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
25 C
Chios

Social

Προληπτικά μέτρα για τον κορονοϊό από την Περιφέρεια (vid)

Ενημερωτικές δράσεις και μέτρα για την πρόληψη πιθανού κρούσματος κορονοϊού λαμβάνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έτσι όπως λέει ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης υγείας Π.Βρουλής έχουν ήδη τοποθετηθεί αφίσες και ενημερωτικό υλικό στις πύλες εισόδου του νησιού σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και υλικό, όπως μάσκες, φόρμες κλπ, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν  σε περίπτωση κρούσματος.

Παράλληλα τόσο στο Νοσοκομείο Χίου όσο και στα Νοσοκομεία υπόλοιπων νησιών έχουν έρθει οδηγίες και συστάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισης πιθανού κρούσματος. «Το σημαντικό είναι να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής» δηλώνει ο κ. Βρουλής τονίζοντας ότι δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Περισσότερα Νέα

Τρύπες: Το ορεινό χωριό στα βορειοδυτικά που είναι χτισμένο στο σχήμα της Χίου! (vid)

Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη....

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: «Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά...

«7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα...