Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου σε συνεννόηση με όλους τους φορείς (vid)

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το 2020, το οποίο ανέρχεται σε 40.000€ και περιλαμβάνει συμμετοχές σε εκθέσεις, δημιουργία σποτ, επικαιροποίηση του έντυπου και ψηφιακού υλικού του Δήμου.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Κώστας Βεργίνας, τα οικονομικά του Δήμου δεν επέτρεπαν μεγαλύτερη δαπάνη για το συγκεκριμένο σκοπό, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι για την κατάρτιση του προγράμματος υπήρξε πλήρης συμφωνία και συνεργασία με επαγγελματίες αλλά και τον ιδιωτικό φορέα τουρισμού.

Τέλος, αναφορικά με τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι το πρόγραμμα αποτελεί αντιγραφή του αντίστοιχου της Περιφέρειας της Κρήτης, ο κ. Βεργίνας απάντησε ότι η κριτική αυτή προέρχεται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από δημόσια διοίκηση και τόνισε ότι μπορεί  τα μεγέθη να είναι διαφορετικά όμως η ουσία και ο σκοπό των προγραμμάτων είναι ίδιος.

 

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...