Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
12 C
Chios

Social

Προετοιμασίες σε Γυμνάσια και Λύκεια για την επιστροφή των μαθητών (vid)

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων οι οποίοι επιστρέφουν στις τάξεις τους μετά από σχεδόν 4 μήνες.

Όπως λέει ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κ.Χατζησταμάτης οι καθαρίστριες, που απασχολούνταν σε άλλες δομές, έχουν επιστρέψει στα σχολεία τους  ενώ από αύριο ξεκινούν απολυμάνσεις στα κτήρια και χορτοκοπές στις αυλές, βάσει των αιτημάτων που έχουν κατατεθεί από τους διευθυντές των σχολείων. Παράλληλα η σχολική επιτροπή την Παρασκευή θα παραδώσει στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ποσότητα αντισηπτικών υγρών που δοθούν στα σχολεία ενώ  το επόμενο διάστημα θα δοθούν και μάσκες προστασίας.

Αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης ο κ. Χατζησταματης δηλώνει ότι όλα τα σχολεία είναι καλυμμένα, με τις δεξαμενές τους γεμάτες ενώ το τετράμηνο που πέρασε πραγματοποιήθηκαν  επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά κτήρια, με τα συνεργεία να εργάζονται αυτές τις μέρες για την αποκατάσταση προβλημάτων που εμφανίστηκαν στην σκεπή του Επαγγελματικού Λυκείου Χίου.

Περισσότερα Νέα

Οι Κοινότητες της Χίου ζητούν στήριξη και ενίσχυση του αυτόνομου ρόλου τους

Ψήφισμα προς την Περιφέρεια κατέθεσε το Δίκτυο Κοινοτήτων Χίου, που περιλαμβάνει 49 τοπικές κοινότητες, με...

«Μηταράκης: Πρώτα υπογράφει δεκαετή μνημόνια και κατόπιν ρητορεύει για τις ολέθριες συνέπειες!»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Χθες , ρητορεύοντας από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, παρουσία...

Το Αρχοντικό Αντουάνικο στον Κάμπο της Χίου (vid)

Ο Κάμπος της Χίου είναι η εύφορη περιοχή στα νότια της πόλης η οποία διαιρείται...