Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
25 C
Chios

Social

Πολλές συσκέψεις, λίγες κρατήσεις (vid)

Μια ακόμα σύσκεψη για τα ζητήματα του τουρισμού και την επικαιροποίηση στοιχείων και δεδομένων που υπάρχουν πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Ν.Νύκτα να εκπροσωπεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο η προσπάθεια από όλους τους φορείς του τουρισμού συνεχίζεται, με όλους να αναγνωρίζουν ότι  φέτος είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για τον τουρισμό. Ακόμα δυσκολότερη πάντως φαίνεται να είναι η κατάσταση για τη Χίο με τις κρατήσεις ακόμα και από το εσωτερικό παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα ενώ άγνωστο είναι αν θα πραγματοποιηθεί πτήση τσάρτερ με Νορβηγούς τουρίστες  προς το νησί μας.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Νύκτας καλεί τους επαγγελματίες και τον κόσμο να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, με δεδομένο ότι η όλη προσπάθεια και καμπάνια που γίνεται θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Περισσότερα Νέα

«Ο κύκλος με την κιμωλία» από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων

Η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσιάζει την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»...

Άνοιγμα για συνεργασίες από τον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία με «ανθρώπους που μπορούν να αξιοποιηθούν και να...

Σειρά έργων στα σχολεία

Ολοκληρώνονται τις προσεχείς ημέρες δύο σημαντικά έργα που δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν το 2018.  Το ένα έργο...