Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
21 C
Chios
 • Αρχική
 • Αθλητισμός

Social

Πεζοπορία στον Κάμπο από ΚΕΘΕΑ Χίου και Chiosrunning

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών 26 Ιουνίου 2019, το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Χίου και ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Chiosrunning συνδιοργανώνουν πεζοπορία στην περιοχή του Κάμπου την Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 17:30 – 20:00 μ.μ. το απόγευμα.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδείξει τη συμβολή του αθλητισμού και των κοινωνικών δεσμών στην προσπάθεια του ατόμου για απεξάρτηση.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί  το Εκθεσιακό Κέντρο Γ. Καλουτάς στην Καρδαμάδα.

Η ανακοίνωση συμπληρώνει τα εξής:

«Αναλυτικότερα, όσον αφορά τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα ξεκινήσουμε από το Εκθεσιακό Κέντρο και θα επισκεφθούμε τις περιοχές Καρδαμάδα και Άνω Γκιάζου – Αργέντικο – Citrus, θα παρουσιάσουμε τις ιστορίες των αρχοντικών που θα περνάμε απέξω, θα μας φιλοξενήσουν σε τρία αρχοντικά και θα καταλήξουμε σε αρχοντικό όπου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση ενημέρωσης για τη δράση του ΚΕΘΕΑ Χίου.

Οδηγός στον περίπατο θα είναι προσωπικό του Chiosrunning.

Να επισημανθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής θα είναι μικρός 1 στην κλίμακα των 5. Υπολογίζουμε για τη διαδρομή άνετο χρόνο 3 ωρών που σημαίνει κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο την ώρα! H διαδρομή είναι σε βατό δρόμο.

 

Διευκρινήσεις:

 1. Θεωρούμε αυτονόητο ότι κάθε ένας από τους συμμετέχοντες αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του ή περίπτωση τραυματισμού.
  2. Οι συνδιοργανωτές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άψογη διοργάνωση και ζητούν προκαταβολικά τη συνεργασία όσων θα συμμετάσχουν.
  3. Η επιτυχία στις πεζοπορίες εξαρτάται από την καλή διάθεση των πεζοπόρων, την πειθαρχία στις οδηγίες του επικεφαλής και το σεβασμό των κανόνων ατομικής ασφάλειας.
 2. Απαραίτητο ένα ανθεκτικό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ελαφρό παντελόνι, δύο μπλουζάκια (ένα φοράμε, ένα για να αλλάξουμε), γυαλιά ηλίου για όσους τα έχουν συνηθίσει κι ένα σακίδιο με νερό.
 3. Το ΚΕΘΕΑ Χίου θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες ένα t-shirt, ένα καπέλο, ένα μπουκαλάκι νερό και μία ατομική μπάρα δημητριακών (οι μπάρες δημητριακών και τα μπουκαλάκια νερό είναι χορηγία του σουπερμάρκετ ΧΑΡΑ).
 4. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710-83027 ΚΕΘΕΑ Χίου, Δευτέρα-Παρασκευή 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ. ή αποστολή στο e-mail:[email protected]
 5. ΠΡΟΣΟΧH: Μέγιστος αριθμός ατόμων-πεζοπόρων 50 άτομα, επομένως οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 21/06/2019 και ώρα 16:00 μ.μ. προκειμένου να επιβεβαιωθεί ο αριθμός των ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.»

Περισσότερα Νέα

Ημερίδα ενημέρωσης και στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση διοργανώνει το σωματείο ατόμων με...

Παραίτηση όλων των αιρετών του Β.Αιγαίου και κινητοποιήσεις προτείνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για το μεταναστευτικό: Μόλις μερικές μέρες...

Ευνοϊκότερο καθεστώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες μετά τις φορολογικές και ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης

O υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή...