Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022
12.9 C
Chios

Social

Πέρασαν δυο χρόνια μετά το φέρετρο…

Του Γιώργου Κλιαμενάκη:

Στη συνεδρίαση της 30/12/2021 η Δημοτική Αρχή σύρθηκε από τις αντιπολιτεύσεις ώστε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας, κατά της Αρχαιολογίας και κοινοποίηση στην Εισαγγελία Χίου, παρόλο που προσπάθησε να το αποφύγει λέγοντας ότι «θα χάσουμε τα αντίδωρα». Επίσης, παρουσίαζαν την επόμενη μέρα φωτογραφίες από Μυτιλήνη και Πειραιά, λέγοντας ότι είναι η πλατεία και γειτονιές της Χίου.  Στις δηλώσεις του  προκαλεί το κοινό αίσθημα επικαλούμενος τους Χαλκούσους και τους κατοίκους των Καμποχώρων. Τα διλήμματα που βάζει δεν τα ακούει πια κανείς. Οι απανταχού Χιώτες γνωρίζουν ότι ο Δήμαρχος θέλει την δομή όπου και να γίνει. Και οι λόγοι που επιθυμεί την δομή θα φανούν στο μέλλον…

Όπως και την προηγούμενη φορά είχε προτείνει τη ΒΙΑΛ (σημ. ο κ. Δήμαρχος παρέστη στα εγκαίνια τησμαζί με τον τότε πρωθυπουργό κ. Τσίπρα), έτσι και τώρα πρότεινε το Θόλος για να ικανοποιήσει τα συμφέροντα του αδελφικού του φίλου κ. Μηταράκη.

Χιώτισσες και Χιώτες, παρά το φέρετρο που επικαλέστηκε στις 26/2/2020 ο κ. Δήμαρχος, τον καλούμε στην περιοχή του Θόλους που έρχονται τα μηχανήματα μαζί με αστυνομικές δυνάμεις. «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα» κ. Δήμαρχε. Για να δούμε αυτά που λέγατε στον χιώτικο λαό αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Το θέατρο τέλος!

Περισσότερα Νέα

92 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Χίο – 20.507 πανελλαδικά, 108 θάνατοι

92 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο ανακοίνωσε για τη Χίο ο ΕΟΔΥ. Τα νέα εργαστηριακά...

Δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο για το Θόλος τη Δευτέρα

Δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα αναφορικά με τις ενέργειες διασφάλισης της δημοτικής...

Άδεια ειδικού σκοπού: Χαμένοι και πάλι οι γονείς του ιδιωτικού τομέα (vid)

Σημαντική δυσμενή διάκριση υφίστανται οι εργαζόμενοι γονείς του ιδιωτικού τομέα έναντι των συναδέλφων τους στον...