Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020
13.4 C
Chios

Social

Πέντε Ιταλοί δημοσιογράφοι γνώρισαν τη Χίο

Πέντε δημοσιογράφοι από μεγάλης εμβέλειας έντυπα (La Stampa, La Republica, Bella Europa, Donna Moderna, και από το Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ANSA Med) επισκέφθηκαν τη Χίο από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου, με σκοπό να γνωρίσουν το νησί και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει και να το παρουσιάσουν στο Ιταλικό κοινό.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Δ/νσης Τουρισμού Π.Β.Α. (Τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου), με το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και την αποστολή συνόδευε η Πρ/νη του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο, κ. Κυριακή Μπουλασίδου.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν βασικά αξιοθέατα της Χίου, στη βάση ενός τριήμερου προγράμματος που είχε καταρτίσει το τμήμα Τουρισμού ΠΕ Χίου και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με βιωματικό τρόπο τις ιδιαίτερες εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει ένας επισκέπτης στο νησί μας. Η επίσκεψη στη Χίο τους άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Νίκος Νύκτας  συναντήθηκε με την αποστολή, στο περιθώριο της οποίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Πρ/νη του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τον Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, με σκοπό να προγραμματισθούν και άλλες ενέργειες για την τουριστική προβολή της Χίου στην Ιταλική αγορά.

Περισσότερα Νέα

Ακολουθίες κεκλεισμένων των θυρών το Πάσχα

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε σήμερα 1 Απριλίου ότι θα γίνουν οι Ακολουθίες για το Πάσχα...

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Χίου: «Αναγκαία η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση»

Δελτίο τύπου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Χίου: Με αφορμή τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε θα...

Μια virtual περιήγηση στην έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου»

Μένουμε σπίτι και αξιοποιούμε την εικονική πραγματικότητα (VR) για να «ταξιδέψουμε» στο Κάστρο Ιωαννίνων και...