Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022
15.9 C
Chios

Social

Παρουσίασε την κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για τον Μαραθώνιο της Αθήνας η Κέλλυ Λουφάκη

Την κεντρική εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ με αφορμή τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας παρουσίασε η Χιώτισσα παρολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκη την Παρασκευή το βράδυ στον 8ο όροφο του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στην εντυπωσιακή αίθουσα «Φάρος».

Παρόντες η ελίτ του Στίβου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού Μαραθωνίου του «υπεραγώνα» όπως έχει χαρακτηριστεί .

Το  1ο Authentic Talks ήταν μια συρραφή από  βιωματικές ιστορίες, αφηγήσεις, μνήμες που κάποτε μπορεί να έμεναν προσεκτικά κρυμμένες, όμως, σήμερα είναι αναμνήσεις που δίνουν κίνητρο σε πολλούς ανθρώπους ώστε να κάνουν μια νέα αρχή.

 Επτά προσωπικότητες,  η πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με  δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, ο πρωταθλητής του μαραθωνίου Παναγιώτης Καραΐσκος και η μάχη του με την απεξάρτηση από τις ουσίες, Ο Λουτσιάνο Καστελίνι, μέσα από τον οργανισμό της UNICEF, η Αμερικανίδα διατροφολόγος των επωνύμων  Άντζι Κασάμπι, O πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) Πάκο Μποράο, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του RunChez Running League Κάρλο Καπάλμπο, το στέλεχος της Microsoft Καρίνα Περέιρα .

Ενώ η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δήλωσε:

“Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, ευχαριστώ τους σημερινούς μας ομιλητές. Ευχαριστώ την κ. Ανδριοπούλου που μας τιμά και μας φιλοξενεί σήμερα στον όμορφο αυτό χώρο, αλλά και την παραολυμπιονίκη μας Κέλλυ Λουφάκη που δέχθηκε να παρουσιάσει αυτή την εκδήλωση”.

Παρόντες επίσης ο Γ.Γ. του ΕΟΤ  Δημήτρης Φραγκάκης , ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης και ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης.

Συνέδριο Authentic Talks στα πλαίσια του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Συνέδριο Authentic Talks στα πλαίσια του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Περισσότερα Νέα

Η ναυτομάνα Χίος τίμησε τον προστάτη της Άγιο Νικόλαο

Τον προστάτη Άγιο των ναυτικών και του πολεμικού ναυτικού τίμησαν με κάθε λαμπρότητα και χωρίς...

Εθελοντική αιμοδοσία για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (vid)

Εθελοντική αιμοδοσία, στα πλαίσια των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, διοργάνωσε το...

«Καλάθια αγάπης» στα σούπερ μάρκετ από το Δήμο Χίου (vid)

«Καλάθια αγάπης» με στόχο κανένα τραπέζι να μην είναι άδειο τις γιορτές στήνει στα σούπερ...