Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
7 C
Chios

Social

Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

Ανοίγουν μόνο τα καταστήματα με τα Χριστουγεννιάτικα

Παρατείνονται μέχρι και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Πέτσα. Όπως είπε κατά την ενημέρωση των συντακτών, τα επιδημιολογικά δεδομένα αναγκάζουν την κυβέρνηση να παρατείνει το lockdown μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου στις 6.00.

Μοναδική εξαίρεση είναι τα καταστήματα που πουλούν Χριστουγεννιάτικα και εποχιακά είδη τα οποία θα μπορούν από την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου να επαναλειτουργήσουν.    «Θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα super markets». Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, σύμφωνα με τον Σ.Πέτσα.

Περισσότερα Νέα

«Κακογραμμένη έκθεση ιδεών το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη θαλάσσια πολιτική»

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής Ανδρέας Μιχαηλίδης,...

Στήριξη στις τοπικές κοινότητες

Του Γιώργου Αμέντα: Η κοινότητα ως κύτταρο της τοπικής πολιτικής πραγματικότητας έχει συμβάλει τα μέγιστα στην...

«Ο Στ.Κάρμαντζης έχει ιστορικό χρέος να μην καταδικάσει τη Χίο σε μονιμοποίηση του μεταναστευτικού» (vid)

Για μεταστροφή της στάσης του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, υπέρ της νέας δομής στη Χίο...