Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020
14 C
Chios

Social

Παράπονα κατοίκων και καταστηματαρχών για τα φανάρια στο Τάγμα (vid)

Τα παράπονά τους για τη λειτουργία των φαναριών στο Τάγμα εξέφρασαν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημαρχείο.

Όπως υποστηρίζουν, τα συγκεκριμένα φανάρια δημιουργούν πολλαπλά προβλήματα όπως μποτιλιάρισμα, η θάλασσα που θα βγαίνει στο δρόμο σε περιπτώσεις με πολλά μποφόρ και η απουσία πεζόδρομου ενώ εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους όπως εξήγησε η κάτοικος Δ.Βαβούλα.

Ο Γ.Αρακάς, κάτοικος στο σημείο, υποστήριξε πως η μελέτη των φαναριών πάσχει με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν μπορεί να μπει και να βγει από το πάρκινγκ του που βρίσκεται εκεί.

Ο Γ.Μπάκιτας, καταστηματάρχης της περιοχής, εξηγεί ότι τα καταστήματα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και ζητούν την δημιουργία θέσεων πάρκινγκ προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πελάτες τους.

Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Ξενάκη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τα φανάρια δεν γίνεται να κλείσουν ενώ επανέλαβε ότι έχει ζητήσει από το Υπουργείο Μεταφορών να υπάρξει τροποποίηση όσον αφορά τους χρόνους του φαναριού από Χίο προς Βροντάδο.

Περισσότερα Νέα

75 rapid test σε κατοίκους των νοτιοχώρων (Ηχητικό)

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε την Πέμπτη στο Πυργί προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ για τον κορονοϊό...

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με αγάπη απο τα παιδιά του “Εργαστηρίου”

Το Χριστουγεννιάτικο περίπτερο τους έστησαν και φέτος τα παιδιά από το «Εργαστήρι ΑμεΑ» στην πλατεία...

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Χίου για την τήρηση των μέτρων (vid)

Έκκληση στους συμπολίτες μας να τηρούν τα μέτρα προστασίας του κορονοϊού και να αποφεύγουν κάθε...