Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
25 C
Chios

Social

Παραμένουν 60 κενά σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Παρά τις προσλήψεις των 150 αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών στη Χίο τα κενά παραμένουν, με τον αριθμό να ανέρχεται στα 60 επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών που ζητά μόνιμες προσλήψεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τις προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών (συνολικά περίπου 150 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων προσλήφθηκαν στη Χίο) που έγιναν την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2019 αλλά και τα 60 περίπου κενά τα οποία μένουν ακόμα ακάλυπτα στο νησί, αποδεικνύεται η επιτακτική ανάγκη για άμεση πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση με βάση τις θέσεις του κλάδουΟι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να αναπληρώνουν τον εαυτό τους! Συνεχίζουν να βιώνουν μια τεράστια αδικία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου καλεί τη ΔΟΕ να πιέσει την κυβέρνηση να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στους μόνιμους διορισμούς που έχει ανάγκη η εκπαίδευση.

Όσον αφορά τις προσλήψεις αναπληρωτών στην ΠΕ Χίου, απαιτούμε να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά με Β΄ φάση πρόσληψης αναπληρωτών ώστε να λειτουργήσουν έγκαιρα,  ομαλά και ολοκληρωμένα όλα τα σχολεία.

Περισσότερα Νέα

Πέτσας για κορονοϊό: Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου lockdown

Ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για νέο lockdown άφησε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μιλώντας στην...

Μόρια: Βίντεο με τους εμπρηστές εν δράσει (vid)

Σε βίντεο, που έχει συμπεριληφθεί στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., είναι καταγεγραμμένη η δράση των εμπρηστών...

«Μάσκες χωρίς πιστοποίηση, επικίνδυνο το έλασμα από το ύφασμα για τους μικρούς μαθητές»

Με κοινή δήλωσή τους, οι Νίκος Νύκτας, Δημοτικός Σύμβουλος της Συμμαχίας Αξιών, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού...