Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
1.7 C
Chios

Social

Παραμένουν 60 κενά σε νηπιαγωγεία και δημοτικά

Παρά τις προσλήψεις των 150 αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών στη Χίο τα κενά παραμένουν, με τον αριθμό να ανέρχεται στα 60 επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών που ζητά μόνιμες προσλήψεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τις προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών (συνολικά περίπου 150 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων προσλήφθηκαν στη Χίο) που έγιναν την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη 2019 αλλά και τα 60 περίπου κενά τα οποία μένουν ακόμα ακάλυπτα στο νησί, αποδεικνύεται η επιτακτική ανάγκη για άμεση πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση με βάση τις θέσεις του κλάδουΟι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί συνεχίζουν να αναπληρώνουν τον εαυτό τους! Συνεχίζουν να βιώνουν μια τεράστια αδικία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου καλεί τη ΔΟΕ να πιέσει την κυβέρνηση να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στους μόνιμους διορισμούς που έχει ανάγκη η εκπαίδευση.

Όσον αφορά τις προσλήψεις αναπληρωτών στην ΠΕ Χίου, απαιτούμε να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά με Β΄ φάση πρόσληψης αναπληρωτών ώστε να λειτουργήσουν έγκαιρα,  ομαλά και ολοκληρωμένα όλα τα σχολεία.

Περισσότερα Νέα

«Καμία συζήτηση για δομές στη σύσκεψη με Γεραπετρίτη και Μηταράκη»

Κατηγορηματικός ήταν ο Περιφερειάρχης Κ.Μουτζούρης ο οποίος τόνισε ότι καμία συζήτηση για κλειστά κέντρα δεν...

Πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου σε συνεννόηση με όλους τους φορείς (vid)

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου για το 2020, το οποίο ανέρχεται...

Έκπτωτος ο εργολάβος της Ι.Χρήστου, σε 5 μήνες επανεκκίνηση εργασιών (vid)

Έκπτωτος κηρύχθηκε οριστικά ο ανάδοχος της οδού Ι.Χρήστου στο αεροδρόμιο, με το Δημοτικό Συμβούλιο να...