Κυριακή, 20 Απριλίου 2025
13 C
Chios

Social

Παράκαμψη Βροντάδου: Ανοίγουν στις 6 Μαίου οι προσφορές για τη μελέτη (vid)

Παραμένει επιφυλακτικός και δύσπιστος για την ολοκλήρωση του "Κόρης Γεφύρι" ο Περιφερειάρχης Κ.Μουτζούρης

Στις 6 Μαϊου ανοίγουν οι προσφορές για τη μελέτη παράκαμψης του Βρονταδου, με το διαγωνισμό να είναι σε εξέλιξη όπως ενημέρωσε και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών Χ.Καρτάλης, στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου του Περιφερειάρχη Κ.Μουτζούρη.

Ο ίδιος μίλησε για τις παρεμβάσεις και συντηρήσεις που γίνονται στο οδικό δίκτυο τόσο  στο Βόρειο και Νότιο τμήμα του νησιού. Επιπλέον όπως είπε ολοκληρώνονται οι μελέτες για αρκετά έργα, όπως  η παράκαμψη Καλλιμασιάς. Αναφορικά με τις μελέτες για τα κτήρια 1 και 2 του Νοσοκομείου αυτές έχουν επιστραφεί με παρατηρήσεις στο Νοσοκομείο και αναμένεται πλέον η έγκριση τους από το Υπουργείο Υγείας.

“Παραμένω δύσπιστος για την ολοκλήρωση του έργου”

Σχετικά με το φράγμα “Κόρης Γεφύρι” ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Βρουλής επανέλαβε ότι έχουν εξασφαλιστεί 6εκ.€ από το Υπ. Υποδομών με τη συμφωνία να προβλέπει ότι μόλις ξεκινήσει η μελέτη των αντιπλημμυρικών έργων για την ευρύτερη περιοχή θα κλείσει το φράγμα. Πάντως ο Περιφερειάρχης εξέφρασε ξανά τις επιφυλάξεις του και την δυσπιστία για την ολοκλήρωση του έργου.

Περισσότερα Νέα

Φώτισε τον ουρανό του Βροντάδου ο ρουκετοπόλεμος (vid)

Για ακόμα μια χρονιά ο ρουκετοπόλεμος φώτισε τον ουρανό του Βροντάδου. Το έθιμο αναβίωσε με εντυπωσιακό...

Η παρέλαση των ρουκετατζήδων από το Πετροκάραβο

Με την καθιερωμένη παρέλαση των ρουκετατζήδων, με σημείο έναρξης το Πετροκάραβο, ξεκίνησε το φετινό έθιμο...

Το Πασχάλιο μήνυμα του Χίου Μάρκου προς τους ναυτικούς (vid)

Το Πασχάλιο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκου προς τους ναυτικούς: https://www.youtube.com/watch?v=2gsv6ZXOonM