Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
15 C
Chios

Social

Πανελληνιονίκης ο Πέτρος Λιώτσης του Νηρέα Καρδαμύλων

Σπουδαία διάκριση για τον αθλητή του Νηρέα Καρδαμύλων στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων

Πανελληνιονίκης επέστρεψε από τη Φλώρινα ο αθλητής του Νηρέα Πέτρος Λιώτσης όπου πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων.

“Ιστορική στιγμή για την επιτραπέζια αντισφαίριση του νησιού, πρέπει να πάμε 25 χρόνια πίσω για να βρούμε όμοια διάκριση σε κατηγορία αγοριών  όπου το επίπεδο είναι απίστευτα υψηλό.

Έτσι ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά του τμήματος  πινγκ πονγκ του Νηρέα Καρδαμύλων . Σε μια ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά , λόγο  cοvid 19 και με πολλά εμπόδια στις προπονήσεις και την προετοιμασία, ο προπονητής και οι αθλητές του Νηρέα κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία , να φέρουν στην Χίο 6 μετάλλια από διάφορες διοργανώσεις πανελλαδικά και να ακουστεί ο Νηρέας Καρδαμύλων  και το Χιώτικο πινγκ πονγκ σε όλη την Ελλάδα από τη Φλώρινα έως την Πάτρα”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Νηρέας Καρδαμύλων.

Περισσότερα Νέα

Σε φάση υλοποίησης η μετατόπιση του παραλιακού του αεροδρομίου (vid)

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει το έργο για τη μετατόπιση του παραλιακού δρόμου του αεροδρομίου της...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι απο την αστυνομία, συμμορφώνονται οι Χιώτες

Με την ίδια αυστηρότητα και ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία για την...

“Όχι” στο άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης για λίγες μέρες

Υπέρ της άποψης που υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο τα καταστήματα εστίασης να παραμείνουν κλειστά, αν...