Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
20 C
Chios

Social

Πανελλήνιες χωρίς προβλήματα και με το βλέμμα στη θάλασσα (vid)

Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα των πανελλαδικών στα ΕΠΑΛ

Με το μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας ξεκίνησαν τις πανελλήνιες εξετάσεις και οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων που στη Χίο φτάνουν τους 128 και εξετάζονται στο 1ο ΕΠΑΛ.

Η διαδικασία κύλησε ομαλά και χωρίς προβλήματα με τον Διευθυντή του σχολείου Κ.Βούκουνα να επισημαίνει ότι τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα και οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Όσον αφορά το θέμα αυτό αφορούσε το περιβάλλον και ειδικότερα το νερό και χαρακτηρίστηκε σχετικά εύκολο από τους περισσότερους μαθητές.

Για ένα βατό και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες θέμα μίλησαν και οι υποψήφιοι, βγαίνοντας από τις αίθουσες, επισημαίνοντας παράλληλα το πρωτόγνωρο περιβάλλον κάτω από το οποίο προετοιμάστηκαν για τις εξετάσεις λόγω της πανδημίας του κορονοίού.

Αυτό που αξίζει πάντως να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των παιδιών που ρωτήθηκαν για το στόχο τους απάντησαν  ότι επιδιώκουν την εισαγωγή στις Ακαδημίες ναυτικού ή σε σχολές που συνδέονται με τη ναυτιλία.

Περισσότερα Νέα

Eπίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότη Μηταράκη, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα, αργά...

Αρνητική η μαθητρια,θετική χειρουργημένη

Καλά ειναι τα νεα για την σχολικη κοινοτητα του 2ου Δημοτικου Σχολειου Βρονταδου, αφου αρνητική...

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το μεταφορικό ισοδύναμο στις επιχειρήσεις

Η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης νησιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων για πρώτη φορά και αυτών της Κρήτης, στο...