Social

Π.Βρουλής: «Στο επόμενο τρίμηνο κλείνει το πώμα στο Φράγμα Κόρης Γεφύρι» (vid)

Θα ακολουθήσουν τα αντιπλημμυρικά

Στο πλάνο των επόμενων ενεργειών για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής, μετά και την επίσκεψη του Υφυπουργού παρά των Πρωθυπουργού, κ.Κοντογεώργη και του Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, στο Φράγμα.

Ο ίδιος ο κ.Βρουλής και ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, δεν βρέθηκαν στο Φράγμα καθώς πραγματοποίησαν περιοδεία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Χίου όμως συζήτησαν για το θέμα με το κυβερνητικό κλιμάκιο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Ο κ.Βρουλής ανέφερε σε δηλώσεις του ότι έχουν προχωρήσει οι εργασίες και έχει μπει ο υπεύθυνος για την πρώτη πλήρωση του Φράγματος και πλέον υπολείπονται κάποιες εργασίες που αφορούν υδροληψίες και δίκτυα κάτω από τον αγωγό πριν κλείσει το πώμα του Φράγματος.

Για τον σκοπό αυτό θα προκηρυχθεί νέα εργολαβία η οποία δεν αναμένεται να διαρκέσει για πάνω από 2 μήνες και, ακολούθως, θα ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα πέριξ του Κόρης Γεφύρι.

Περισσότερα Νέα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Χαλκειός

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών φιλεορτων χριστιανών ότι την Δευτέρα 14ην Σεπτεμβρίου 2026, πανυγηριζει μετά πάσης...

Αναπαράσταση της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026, στις 6:00 το απόγευμα, στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος θα...

Γ.Ρες για Ειδικό Σχολείο: «Θέλουμε να προχωρήσει το έργο αλλά με ασφάλεια για όλους» (vid)

«Θέλουμε να προχωρήσει το έργο αλλά με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό» δήλωσε ο...