Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
32.9 C
Chios

Social

Οινούσσες: Αυλαία του πολιτιστικού καλοκαιριού με θέατρο

«Από θεάτρου άρξασθαι» και το θεατρικό εργαστήρι Οινουσσών ανοίγει την αυλαία του φετινού πολιτιστικού καλοκαιριού με τη διαχρονική κωμωδία του νομπελίστα Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Dario Fo “Can’t Pay..Won’t Pay”. Η φετινή παράσταση του εργαστηρίου με τίτλο “Δεν έχω… Δεν πλερώνω!» αποτελεί τη δική μας διασκευή στο διαχρονικό έργο.

Οικονομική και κοινωνική κρίση, μισθοί της πείνας, εξώσεις, φασισμός, αχόρταγα αφεντικά, φανατισμός, αδιάφοροι πολίτες… κι όλα τα φλέγοντα θέματα της εποχής μπαίνουν στο θεατρικό βαρόμετρο και μαζί με μια γερή δόση γέλιου φιλοδοξούν να χαρίσουν στο κοινό μια ευχάριστη και διασκεδαστική ώρα θέασης, αλλά κι ένα ισχυρό κέντρισμα προβληματισμού για την καθημερινότητα.

Μια πολιτική φάρσα, πιο επίκαιρη από ποτέ, μισό αιώνα και πλέον μετά την συγγραφή της παρουσιάζεται την επόμενη Τρίτη 18.06.2024 στις 21:00 στην Αυλή του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Οινουσσών «Γ.Χ.Λεμός».

Περισσότερα Νέα

Στο Υπ. Ναυτιλίας ο Κ.Μουτζούρης για τη σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Βορείου Αιγαίου

Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανο Γκίκα θα συναντηθούν, την Τετάρτη 24 Ιουλίου...

Προσθήκη της άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους στο «Gov.gr Wallet»

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου ενημερώνει ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας, αποθήκευσης και ελέγχου της άδειας...

«Κάτσε ν’ ακούσεις μια πενιά, πιες κι ένα ποτηράκι» στην Καλλιμασιά

Το Εκπολιτιστικό Σωματείο Καλλιμασιάς «Η Πρόοδος», σας προσκαλεί στη μουσικοθεατρική παράσταση - αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο...