Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
8 C
Chios

Social

Οι Μποναμάδες του κορονοϊού

Ούτε ο κορονοϊός σταμάτησε την παραδοσιακή εκδήλωση του ΦΟΒ -Καλωσόρισαν το 2021 οι διαφορετικοί Μποναμάδες με μήνυμα αισιοδοξίας

Πιστός στο ραντεβού του και τηρώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού ο ΦΟΒ διοργάνωσε και φέτος την παραδοσιακή εκδήλωση των Μποναμάδων.

Ως λογικό οι ιδιαίτερες συνθήκες με την πανδημία διαφοροποίησαν τα καθιερωμένα δεδομένα. Η κάθε χρόνο κατάμεστη αίθουσα του ΦΟΒ έδωσε τη θέση της φέτος σε άδεια καθίσματα αλλά οι Μποναμάδες ήταν εκεί για να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά.

Δημήτρης Κυριαζής, Δέσποινα Βλυσίδου, Μάρκος Κάβουρας εκ μέρους του Αριστείδη Ζαννίκου και Κωνσταντίνος Βούκουνας εκ μέρους του Ιάκωβου Μπριλή απήγγειλαν τους Μποναμάδες τους.

“Οι συνθήκες εγκλεισμού που βιώνουμε πίστευαν ότι μπορούν να διακόψουν την παραδοσιακή εκδήλωση των Μποναμάδων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1956. Δεν συνέβη”, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΦΟΒ, Πολύδωρος Στείρος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του ΦΟΒ την περσινή χρονιά και ευχόμενος για μια καλύτερες μέρες τη νέα χρονιά.

Η εκδήλωση θα προβληθεί σήμερα στην τηλεόραση της “Πατρίδας” στις 18:00 και σε επανάληψη στη διάρκεια του προγράμματος.

Περισσότερα Νέα

«Ο Στ.Κάρμαντζης έχει ιστορικό χρέος να μην καταδικάσει τη Χίο σε μονιμοποίηση του μεταναστευτικού» (vid)

Για μεταστροφή της στάσης του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, υπέρ της νέας δομής στη Χίο...

Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός, με ταμειακό υπόλοιπο που ξεπερνά τα 10 εκ.€ (vid)

Την Παρασκευή συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός του Δήμου Χίου, τον οποίο θα εισηγηθεί...

Προετοιμασίες σε Γυμνάσια και Λύκεια για την επιστροφή των μαθητών (vid)

Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου...