Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

Ό,τι υποσχέθηκα θα επιδιώξω να το πετύχω

Ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μίλησε στην «Πατρίδα» για την εκλογή του, τη νέα μέρα στο Βόρειο Αιγαίο, τις συνεργασίες, τον Σταμάτη Κάρμαντζη και τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ.Μουτζούρης δεσμεύθηκε πως ό,τι υποσχέθηκε κατά την προεκλογική περίοδο θα προσπαθήσει να πετύχει και ευχαρίστησε τους πολίτες της Χίου για την ευρεία στήριξη.

Παράλληλα, για τη Χίο, έθεσε προτεραιότητα στο να μπορέσει να προγραμματίζει, να ενεργεί και να υπογράφει μόνη της ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρξει τεχνική συνεργασία με το Μετσόβειο για την σωστή διαμόρφωση των ενεργειών για τα έργα του ΕΣΠΑ.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ των συνεργασιών αναφέροντας πως θα επιτυγχάνονται πλειοψηφίες μεγαλύτερες από ότι απαιτεί ο νόμος. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν, σημείωσε πως η ανάθεση ρόλων θα γίνει τον Αύγουστο ενώ δεν απέκλεισε, στο πλαίσιο σύνθεσης, να αξιοποιηθούν περιφερειακοί σύμβουλοι εκτός του «Άλματος Ανάπτυξης».

Τέλος, ο Κώστας Μουτζούρης δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα έχει συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, για τον οποίο ανέφερε πως του στάθηκε παλικαρίσσια κατά την προεκλογική περίοδο ενώ τους ενώνει χρόνια φιλία. Ενόψει των εθνικών εκλογών, σημείωσε πως δεδομένα θα υπάρξει κυβερνητική αλλαγή με τη ΝΔ, χώρο στον οποίο παραδοσιακά ανήκει.

Περισσότερα Νέα

Ημερίδα ενημέρωσης και στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση διοργανώνει το σωματείο ατόμων με...

Παραίτηση όλων των αιρετών του Β.Αιγαίου και κινητοποιήσεις προτείνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για το μεταναστευτικό: Μόλις μερικές μέρες...

Ευνοϊκότερο καθεστώς για τους ελεύθερους επαγγελματίες μετά τις φορολογικές και ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης

O υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή...