Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
30 C
Chios
  • Αρχική
  • Εκλογές
  • Πολιτική

Social

Ό,τι υποσχέθηκα θα επιδιώξω να το πετύχω

Ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, μίλησε στην «Πατρίδα» για την εκλογή του, τη νέα μέρα στο Βόρειο Αιγαίο, τις συνεργασίες, τον Σταμάτη Κάρμαντζη και τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ο κ.Μουτζούρης δεσμεύθηκε πως ό,τι υποσχέθηκε κατά την προεκλογική περίοδο θα προσπαθήσει να πετύχει και ευχαρίστησε τους πολίτες της Χίου για την ευρεία στήριξη.

Παράλληλα, για τη Χίο, έθεσε προτεραιότητα στο να μπορέσει να προγραμματίζει, να ενεργεί και να υπογράφει μόνη της ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρξει τεχνική συνεργασία με το Μετσόβειο για την σωστή διαμόρφωση των ενεργειών για τα έργα του ΕΣΠΑ.

Ακόμη, ξεκαθάρισε πως είναι υπέρ των συνεργασιών αναφέροντας πως θα επιτυγχάνονται πλειοψηφίες μεγαλύτερες από ότι απαιτεί ο νόμος. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν, σημείωσε πως η ανάθεση ρόλων θα γίνει τον Αύγουστο ενώ δεν απέκλεισε, στο πλαίσιο σύνθεσης, να αξιοποιηθούν περιφερειακοί σύμβουλοι εκτός του «Άλματος Ανάπτυξης».

Τέλος, ο Κώστας Μουτζούρης δήλωσε πολύ χαρούμενος που θα έχει συνεργασία με τον νέο Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, για τον οποίο ανέφερε πως του στάθηκε παλικαρίσσια κατά την προεκλογική περίοδο ενώ τους ενώνει χρόνια φιλία. Ενόψει των εθνικών εκλογών, σημείωσε πως δεδομένα θα υπάρξει κυβερνητική αλλαγή με τη ΝΔ, χώρο στον οποίο παραδοσιακά ανήκει.

Περισσότερα Νέα

Ιωνικό: Ένα από τα πλέον σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγωνιστικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο Ιωνικό...

Καλό ταξίδι κ. Μιχάλη, με την «τελευταία σου ερώτηση»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 χρόνων ο δημοσιογράφος Μιχάλης Διοματάρης, ένας από τους...

Όχι κλαδέματα και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους

Έκκληση στους πολίτες να συμβάλουν στην προσπάθεια να διατηρηθεί η Πόλη και τα Χωριά όσο...