Πέμπτη, 22 Μαΐου 2025
17.4 C
Chios

Social

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου γιορτάζει και τιμά τη μητέρα (vid)

Γιορτή την Κυριακή στην πλατεία Βαρβασίου, έξω απο την έδρα του συλλόγου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χίου “Παναγία Νεαμονήτισσα” διοργανώνει εκδήλωση, με αφορμή της γιορτή της μητέρας.

Tίτλος της γιορτής  “Μητέρα – Ρίζα και Φως του τόπου μας – Παράδοση & Πολιτισμός” , με το “μικρό πανηγυράκι” να γίνεται την Κυριακή 11 Μαΐου 2025 και ώρα 18:30 στην πλατεία Βαρβασίου.

Την εκδήλωση πλαισιώνει η ορχήστρα Πούπαλου – Πιπίδη – Στάθη και τα χορευτικά των σωματείων του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαρβασίου Χίου – Βιβλιοθήκη “Ο Φάρος”, του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου και του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδιών Χίου “Ο Γεώργιος Βούρος”.

Κάλεσμα συμμετοχής σε όλους απευθύνει ο πρόεδρος Α.Γιαμάς, υποσχόμενος ένα όμορφο απόγευμα με χορό και δημιουργική απασχόληση.

Περισσότερα Νέα

Εκπαιδευτικά προγράμματα αντισεισμικής προστασίας στους εργασιακούς χώρους

Το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου , διοργανώνει σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο...

Αστικό ΚΤΕΛ: Έκπτωση στους μαθητές και το καλοκαίρι

Όλοι οι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που μεταφέρονται τον χειμώνα με το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ...

«Γυναικεία Συνομωσία» από το ΜΕΟΘ με 8 γυναίκες επί σκηνής (vid)

Άρωμα γυναίκας έχει η νέα θεατρική παράγωγη του ΜΕΟΘ με την παράσταση  «Γυναικεία Συνομωσία» που...