Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

«Ο Δήμος θα διεκδικήσει αποζημίωση για τη ΒΙΑΛ και θα δοθεί όλη στα Καμπόχωρα»

«Ο Δήμος Χίου θα διεκδικήσει αποζημίωση από το δημόσιο για την παράνομη χρήση της ΒΙΑΛ όλο αυτό το διάστημα» απάντησε ο Δήμαρχος Χίου Σ.Κάρμαντζης σε σχετική ερώτηση, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν ο Δήμος θα ασκήσει έφεση στην απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Χίου  ή αν θα καταθέσει άλλη αγωγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύπλοκο νομικά και για το σκοπό αυτό υπάρχει διαβούλευση και με τους επικεφαλής των παρατάξεων με την τελική απόφαση να λαμβάνεται στην οικονομική επιτροπή του Δήμου.

Μάλιστα ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι το σύνολο της αποζημιώσεις που θα διεκδικήσει και θα λάβει ο Δήμος θα δοθεί για έργα και παρεμβάσεις στα Καμπόχωρα και ιδίως στο Χαλκειός που όλα αυτά τα χρόνια σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού.

Περισσότερα Νέα

Επικοινώνησε με μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε...

«Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου για την 8η Μάρτη:   Οι γυναίκες του καθημερινού...

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...