Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023
19.9 C
Chios

Social

«Ο Δήμος πρέπει να ετοιμάσει πρόταση αξιοποίησης του Θόλους» (vid)

Ο πρέοδρος της Συκιάδας Κ.Μαυρέλος καλεί τη δημοτική αρχή να συζητήσει το θέμα σε μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο

Για εμμονή της κυβέρνησης και του Υπουργού Ν.Μηταράκη σε έναν σχεδιασμό που έχει απορριφθεί από τη χιακή κοινωνία  αναφορικά με τη δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών μίλησε ο πρόεδρος της Συκιάδας Κ.Μαυρέλος, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση όποτε και αν η κυβέρνηση προχωρήσει τα σχέδια της.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Συκιάδας  κάλεσε τη δημοτική αρχή και το Δημοτικό  Συμβούλιο να συζητήσει σε μονοθεματική συνεδρίαση το μέλλον της περιοχής του Θόλους, αξιοποιώντας την δημοτική περιουσία.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Δήμος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να ετοιμάσει μια πρόταση  αναδεικνύοντας την ιδιαίτερη περιοχή τα χαρακτηριστικά και τη ιστορία της. «Να δούμε τότε ποια πρόταση θα στηρίξει ο κ. Μηταράκης σας βουλευτής του  νησιού» είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Νέα

Έρχεται «καλάθι» για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Κατάστημα μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών και εποχικών ειδών (Jumbo) επισκέφθηκε την Τετάρτη, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων,...

Το μεταναστευτικό κράτησε «πίσω» τη Χίο σε επενδύσεις ακινήτων (vid)

Την εκτίμηση ότι οι ξένες επενδύσεις σε ακίνητα και συνακόλουθα  η αύξηση των τιμών για...

Σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα (Νο 123 / 29-11-2023)

Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου:                   *Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι, από το προηγούμενο σημείωμά μας,...